Didimli bağımsız vekil adayı Taci Erbaş, gittiği yerlerde çiftçilerle içli dışlı oldu. Gittiği her yerde çiftçilerin sorunlarını dinleyen yol kenarında çift süren bir çiftçinin elinden traktörü alarak çift sürmesine yardım etti. Bununla da kalmayan Erbaş bir başka tarlada ise hem domates, hem de pamuk çapası yaptı. Erbaş çapa yapan bayanlardan ise tam not aldı. 
Pazar günü yapılacak olan Genel seçimler için adaylar kendini tanıtabilmek için her yolu denerken Bağımsız aday Taci Erbaş tüm hünerlerini sergiliyor. Aydın Bağımsız Milletvekili adayı Erbaş ise tarım alanlarına seçim ekibiyle birlikte inerek, yeri geldi traktör üstüne çıkıp çift sürdü, yeri geldiğinde pamuk çapası yaptı. Adeta tam bir usta yeteneği ile bütün maharetlerini gösteren ve çiftçilerden bile tam not alan bağımsız aday Taci Erbaş, “Kimse bilmediği tarım üzerinden politika yapmasın. Gelsinler çift sürmesini çapa çapalamasını su sulamasını yapsınlar. Ondan sonra tarımcının üstünden politikalar yapsınlar” diyerek meslektaşlarına da tarladan mesaj gönderdi. 
Politikasını dağdan, köyden ve kentten yapmanın yanı sıra, tarım alanlarına da inerek sürdüren Aydın Bağımsız milletvekili adayı Erbaş, siyasi arenaya da yeni bir renk kattı. İşçilerin arasına girerek aldıkları günlük yevmiyeyi de soran Erbaş, “Siz burada gün boyu sıcakların altında yanarak 20 Tl alırken, bazıları da gemicikler, uçsuz bucaksız gökdelenler alıyorlar. Sizin bu nasırlı elleriniz ülkeyi kurtaracak. Ojeli parmaklar kurtarmayacak. Oyunuzu verirken dikkatli olun” diye işçilere de nasihatte bulunmayı ihmal etmedi.