Son yılların en çok beğenilen ve ilgi çeken spor dallarından biri olan ve Didim"de de hızla yaygınlaşan badminton sporu ile ilgilenenler ilk kez bir turnuvada bir araya gelecekler. 29 Mayıs Cumartesi günü Didim Kapalı spor salonunda saat 10.00 da başlayacak turnuvaya herkes katılabilecek. Müracaatlar 28 Mayıs Cuma günü saat 17.00"ye kadar Didim Ticaret Odasına ve Kapalı Spor Salonuna yapılabilecek.
Bayanlar ve erkekler kategorilerinde 18 yaş üzeri ve 18 yaş altında 4 kategori olarak sınıflandırılan maçlar sonunda ilk dört dereceye girenlere madalya ve hediyeler verilecek.
Turnuva hakkında bilgiler veren Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver, halkın spor konusunda daha aktif olması amacıyla bu turnuvayı düzenlediklerini belirterek, “Oda olarak esnaf ve tüccarımızın sorunları ile ilgilenmenin yanında Didim"in sosyal ve kültürel yapısına da katkı sunmak için elimizden geleni yapıyoruz. Kısa bir süre sonra hizmete girecek olan Kültür Merkezimizin Didim için öneminin farkındayız. Bunun yanında başarılı sporcularımıza destek vermek ve halkımızı spor konusunda daha da aktif hale gelmesi için bu tür organizasyonları da düzenlemek bizim için sevindiricidir. Didim de ilkleri başarmanın mutluluğu ile Badminton sporu ile ilgilenen herkesi turnuvaya katılmaya, bu sporu merak eden tüm halkımızı ve öğrencilerimizi de Cumartesi günü Kapalı Spor salonuna bekliyoruz” dedi. iha