CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türk Telekom Arena Stadı ihalesiyle ilgili ortaya attığı yolsuzluk iddiaları AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç'ı çileden çıkardı.... Kılıç, Kılıçdaroğlu için 'elinde bir yolsuzluk boyası var önüne gelene sürüyor' diye konuştu...

Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren AK Partili Suat Kılıç, NTV'den Oğuz Haksever'e şöyle konuştu:

Televizyonlarda rayting kavgasını normal karşılarız ama siyasiler arasında rayting rekabeti akıl alır bir durum değil. Bugün sayın Erdoğan TÜSİAD'da iş çevrelerine çok önemli mesajlar verirken sayın Kılıçdaroğlu kötümser bir hava çizme çabasında... Madem elinde Arena Stadı ile bilgisi, belgesi vardı, bugüne kadar neyi bekledi?

HERKESE BOYA SÜRMEYE ÇALIŞIYOR!

Arena Stadyumu'nun açılışında konu Türkiye'ye maloldu. Raytingi yüksek bir duruma geldi, ana muhalefet partisi kendisine ve partisine rayting arayışına girdi. Sayın Kılıçdaroğlu'nun elinde bir yolsuzluk boyası var, önüne gelene bu boyayı sürmeye çalışıyor. 5 ay sonra Türkiye genel seçimlerine gidecek. İnsanlarımız ana muhalefet partisinin projeleri ve çözüm önerileri nelerdir? Kamuoyu bunu merak ederken sayın Kılıçdaroğlu siyasete girdiği günden bu yana yerinde saymaya devam ediyor.