Huzur Giyim'in sahibine oğlundan şok suçlama!

Huzur Giyim'in sahibi Turgut Gençal'in oğlu Abdullah Gençal, babasının 1994 yılında Yalova'daki çiftlik evinde çalışan hizmetçiye tecavüz ettiğini, 2000 yılında da Beykoz'daki çiftlik evinde çalışan hizmetçiye de tecavüz girişiminde bulunduğunu ileri sürerek, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Vicdanını rahatlatmak istediğini söyleyen oğul Gençal, babasının 'Cebren ırza geçme', hizmetçileri baskı altında tutan iki ağbeyinin ise 'ölümle tehdit' suçlarından cezalandırılmasını istedi.

Gazete Habertürk'te Ercan Sarıkaya imzası ile yeralan habere göre, babası ve ağabeyleriyle daha önce 'miras' kavgasına tutuşan Abdullah Gençal, dün ise savcılığa verdiği bir dilekçeyle şok iddalarda bulundu. Gençal, Beykoz Cumhuriyet Savcılığı'na yaptığı suç duyurusunda babası Turgut Gençal'i bir hizmetçisine tecavüz ettiğini bir diğerine de tecavüze yeltendiğini iddia etti.

Bununla da kalmadı iki ağabeyinin ise hizmetçileri ölümle tehdit ettiğini ileri sürdü.

Gençal, dilekçesinde şunları anlattı: "Babam 2000 yılının başında Beykoz'datki çiftlik evinde kimsenin bulunmadığı bir sırada bahçıvan M.nin karısına ilişki teklif etmiştir. Telefonla ve yüz yüze yapılan teklifleri kadın reddedince de babam, 'Ben daha önce Yalova Akköy'deki çiftlik evindeki behçi A'nın eşiyle birlikte oldum, hiç sıkıntı olmadı, onu paraya boğdum, sende evet de , aramızda gizlir kalır' gibi taciz edici sözlerde bulunmuştur. Kadın, 'ekmek parası için çalışıyorum, eşime ne derim, nasıl inançlı bir insansınız' diyerek teklifi reddetmiştir. Buna rağmen babam, evin boş olduğu bir gün kadına saldırmış, üzerindeki kıyafetleri çıkartarak zorla birlikte olmaya çalışmıştır."
BAHÇIVAN KOCA, POMPALIYLA KOVALADI
Hizmetçinin durumu kocasına anlattığını, bunun üzerine de bahçıvanın, babasını pompalı tüfekle kovaladığını iddia eden oğul Gençal, annesinin olay günü eve gelmesi üzerine konudan haberdar olduğunu kaldetti.


ANNEM ÖRTBAS ETTİRMEK İSTEDİ
Oğul Gençal, bunun üzerine annesi Gülizar Gençal'in ağabeyleri Hulusi ve Bahadır'ı çiftliğe çağırdığını, bahçıvan ile eşinin işten atılmasını, olayın ört bas edilmesini istediğini de iddia etti. Gençal, "Ağabeylerim tabancayı Mustafa'nın başına dayayarak, 'sen bizim kim olduğumuzu bilmiyor musun, babamızı nasıl tehdit edersin, seni ve karını öldürüp gömeriz' teditlerinde bulunmuşlar. Ayrıca bu konuyla ilgili konuşmaları halinde ikisini de öldüreceklerini söyleyerek eşyalarını bir kamyona yükleyip memleketlerine göndermişler"dedi.


VİCDAN RAHATSIZLIĞINDAN BODRUM'A YERLEŞTİM
Dilekçesinde kendisinin olayı ağabeyi Hulusi Gençal'dan öğrendiğini kaydeden Gençal, 5 kardeş olduklarını, babayı cezalandırmak için tüm kardeşlerin babayı reddetme kararı aldığını da ifade etti.Gençal, dilekçesinde "Yaşanan bu çirkin olaylardan duyduğum büyük vicdani rahatsızlık sebebiyle İstanbul'u terkedip Bodrum'a yerleştim" dedi.


DİLEKÇEDE YALOVA'DAKİ ÇİFTLİK EVİNDE TECAVÜZ ANLATTI
Abdullah Gençal, 1994 yılında babasının Yolaca Akköy'deki çiftliğinde hizmetçisine tecavüz ettiği iddiasıyla ilgili olarak da dilekçesinde şunları kaydetti: "Annem Gülizar bu durumu açığa çıkartmam için beni aradı. O dönem birlikte olduğum şarkıcı Ebru Gündeş ile çiftliğe gittim. Yaptığım araştırma sonucunda bekçi A'nın eşiyle babamın tehditle birlikte olduğunu öğrendim. Durumu anneme anlattım. Ağabeylerim bu kişiyi sürekli tehdit etmiş ve para vermişler. A. bana bu nedenle birşey yapamadığını söyledi."
BABASININ CEBREN IRZA GEÇMEDEN YARGILANMASINI İSTEDİ
Abdullah Gençal, bu çiftin Marmara depreminden sonra ortadan kaybolduklarını, daha sonra ağabeyi Hulusi Gençal'dan ikisinin de depremde öldüğünü duyduğunu anlatarak, babasının annelerinin bilgisi dahilinde iki ayrı kadınla imam nikahlı olarak birlikteliği bulunduğunu da iddia etti. Gençal, dilekçesinde babasının 'Cebren ırza geçme', 2 ağabeyinin ise 'ölümle tehdit' suçlarından cezalandırılmasını istedi. / milliyet