82 yaşında hayatını kaybeden Etem Ciliv için düzenlenen törene yakınlarının yanı sıra çok sayıda işadamı, Çukurova Holding ve Turkcell çalışanları da katıldı. 

Aile adına taziyeleri Süreyya Ciliv ile kardeşleri Süleyman Ciliv, Selen Ciliv Hotamışlıgil ve eşleri kabul etti. Törene Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım da katıldı. Bakan Yıldırım Ciliv Ailesi'nin diğer üyeleriyle de tanışarak başsağlığı dileklerini iletti.

Ciliv'i bu zor gününde Çukurova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Karamehmet, Turkmedya Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ergin, MV Holding Başkanı Murat Vargı Ferit Şahenk, Faruk Eczacıbaşı, Genpa'nın sahibi Zeynel Abidin Erdem, Ethem Sancak, Hüsnü Özyeğin de yalnız bırakmadı...

VODAFONE Türkiye'nin CEO'su Serpil Timuray ve yardımcıları da meslektaşına başsağlığı diledi.  Çok sayıda telekom ve bilişim şirketinin yöneticileri de Ciliv'in yanındaydı. Avea'nın genel müdürü Erhan Akdemir ise çelenk gönderdi. Turkcell'in iş ortakları cenaze törenine gelerek ve çelenk göndererek başsağlığında bulundu. Turkcell reklamlarında oynayan Acun Ilıcalı da Ciliv ailesine taziyelerini sundu...

isvblsm2.jpgÇukurova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Karamehmet Ciliv Ailesi'nin tüm üyelerine başsağlığı diledi.

Bakan Yıldırım da başsağlığı diledi
Babasının eksikliğini hayatının sonuna kadar çekeceğini ifade eden Süreyya Ciliv, 'Türkiye'nin son dönemdeki büyük gelişimini heyecanla izliyordu, çok gurur duyuyordu. Onun açtığı yoldan ilerleyeceğiz' dedi. Babasının arkadaşlarına teşekkür eden Ciliv, 'Türkiye'ye büyük hizmetleri oldu. Biz de çocukları olarak elimizden geldiğince ülkemize hizmette çok çalışıyoruz. İnşallah arkamızdan bizim çocuklarımız da gelecek' dedi.

Çok başarılıydı sınıf birincisiydi
Cenaze namazına Etem Ciliv'in lise ve üniversite arkadaşları da katıldı. İzmir İnönü Lisesi'nden arkadaşı üroloji uzmanı Dr. Osman Özevin, 'Lise yıllarında birlikteydik, çok başarılı bir öğrenciydi sınıf birincisiydi.

Ben İstanbul'da yaşadığım için son yıllarda görüşemiyorduk ancak telefonla konuşuyorduk, ilişkimizi hiç koparmadık' dedi. İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden 1951 yılında mezun olan Etem Ciliv'in mühendis arkadaşları da törendeydi. Ciliv kardeşler babalarının arkadaşlarının elini öperek fotoğraf çektirdiler.