Hastaneye kaldırılan talihsiz genç kız yaşamını yitirdi.

Merkez Osmangazi İlçesi Altıparmak Mahallesi'nde oturan Ebru Atabeyoğlu Gürsel ve Nevzat Kemal Atebeyoğlu'nun iki kızından büyüğüydü. Aşırı kilolarından yakınan İstanbul Üniversitesi'nde İşletme Yüksek Lisans Öğrencisi olan Ebru, aşırı kilolarından kurtulmak için iddiaya göre, doktordan destek almadan kullandığı özel ilaç ile son altı ay içersinde 11 kilo zayıflayıp 63 kiloya düştü.

İĞNE YAPILDI

Dün sırt ve kasık ağrıları şikayetiyle ailesi tarafından Muradiye Devlet Hastanesi'ne getirildi. Burada tetkikleri yapılan kendisine ağrı kesici iğne verilen Ebru taburcu edildikten sonra çok sevdiği bir akrabasının nişanına ailesiyle birlikte gitti. Saat 23.00 sıralarında nişan töreninde dans eden Ebru rahatsızlanınca babasının kollarına yığıldı. Hastaneye kaldırılan talihsiz genç kız doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Ebru'nun beklenmedik ölümü ailesini ve arkadaşlarını yasa boğdu. Hastane önüne gelen yakınları gözyaşlarını tutamazken Ebru'nun cesedi ölüm nedenin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Ebru'nun kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonucu belirlenecek.

Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

Milliyet