Edinilen bilgiye göre; Nazilli"ye bağlı Kestel köyünde ikamet eden Kemal K. (16) isimli ehliyetsiz genç, babasından habersiz alarak Nazilli"ye gittiği girişinde 09 NP 710 plakalı traktör ile köyüne dönmek üzereyken Arslanlı köyü yakınlarına geldiğinde direksiyon hakimiyeti kaybetmesi sonucu orta refüje çarparak takla attı. Kazada traktör sürücü Kemal K. kolundan hafif yaralandı. Kaza sonrası büyük bir çok yaşayan lise öğrencisi, birkaç dakika araca baktıktan sonra olay yerinde traktörünü bırakarak ayrıldı. Olay yerine 1 saat sonra gelen ailesi genci bulamayınca, durumu jandarmaya bildirdi.
Yapılan incelemede Kemal K"ın, Nazilli Devlet Hastanesi'nde tedavi edilmekte olduğu ortaya çıktı. Kazada traktör hurdaya dönerken, olayı duyan gencin ailesi olay yerine gelerek jandarma ekiplerinden bildi aldı. Oğullarının aracı aldığından haberi olmadığını belirten aile kazada oğullarının başına kötü bir şey gelmediği için mutlu olduklarını ifade ettiler.
Hafif sıyrıklarla kazayı atlattığı ifade edilen gencin, sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. iha