Yargıtay eski Başsavcısı'nın kızı, eşinden şiddetli boşandı

Yargıtay eski Başsavcısı Vural Savaş"ın kızı Alev Eltut, eşi Serkan Eltut"tan şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. Vural Savaş, “Evlenirsen seni affetmem” demişti

AİLESİNE haber vermeden 2 yıl önce kendisi gibi ikinci evliliğini yapan Antalyalı iş adamı Serkan Eltut ile nikah masasına oturan Yargıtay Onursal Başsavcısı Vural Savaş"ın kızı Alev Eltut (Savaş), tek celsede boşandı. Emekli Savcı Vural Savaş"ın kızı Alev, 22 Haziran 2007 tarihinde Antalya"nın Kemer İlçesi"nde gizlice Serkan Eltut ile evlendi. Kızını affetmeyeceğini, bu evliliği onaylamadığını belirten Savaş, Eltut"un kızı Alev"i ölümle tehdit ettiğini, mankenlerle düşüp kalktığını, uyuşturucu kullandığını iddia etti.

Mahkeme üç ay önceydi

Serkan Eltut ile birlikte uyuşturucu kullanmadıklarına dair rapor alan Alev Eltut, “Her şey için birazcık zaman diyorum. Bizimkisi bir aşk hikâyesi” dedi. Eşi Serkan"ın 6 yıl önce trafik kazasında kaybettiği eşi Derya Eltut"tan olan oğlu, 8 yaşındaki Efe"nin "Anne" diye hitap ettiği Alev Eltut, 1.5 yıl önce "Derin" adını verdiği kız çocuğu dünyaya getirdi. Eltut çiftinin 3 ay önce "şiddetli geçimsizlik" gerekçesiyle Antalya Aile Mahkemesi"ne başvurup tek celsede anlaşmalı boşandığı ortaya çıktı. Mahkeme, küçük Derin"in velayetini annesine verirken Alev Savaş"ın Ankara"ya ailesinin yanına döndüğü belirtildi.

Alev Savaş ilk evliliğini de şiddetli geçimsizlik nedeniyle 1.5 yılda noktalamıştı. İkinci evliliğini yaptığı Serkan Eltut"un da trafik kazasında ölen ilk eşi Derya"dan bir erkek çocuğu var.