Kızı hakkında daha önce yaptığı sivri açıklamalar ile olay yaratan Aysun Kayacı"nın babası Selahattin Kayacı, Kanal D ekranlarında yayınlanan Seda Sayan"ın programına katıldı.

Oyunculuk deneyimi olmamasına rağmen İstanbul"da Aşk isimli sinema filminde oyunculuk yapacağı için gündeme gelen baba Kayacı, Seda Sayan"ın soruları karşısında oldukça terledi. Kızı ile görüşüp görüşmediğini soran Seda Sayan"a “Bizim dünyalarımız ayrı. Onun dünyası ayrı benim dünyam ayrı. Biz bir araya geldiğimizde on dakika ancak kalırız. O da nasılsın iyimisinden öteye gitmez” dedi. Kızı ile gerek yüzyüze gerekse telefonda olsun görüşüp görüşmediği konusunda ısrarlı sorular soran Seda Sayan"a Selahattin Kayacı, “Aramıştır herhalde ama görüşmedik” cevabını verdi.

Aysun Kayacı"nın “Çocukluğum karakollarda, ambulanslarda ve mahkemelerde geçti. Kendisi alkolik ve şizofrendir.Annem, kızkardeşim ve ben sürekli şiddete maruz kaldık. Elim ekmek tutunca kendime ve aileme yeni bir hayat kurmaya çalıştım.24 yaşından sonra eğitimimi tamamlamaya çalışıyorum ve bunların hepsini tek başıma yaptım. Benim için kendisi kan, şiddet ve gözyaşından başka birşey değildir. Babam değildir, bir yetişkindir. Yaptıkları beni bağlamaz. Merak eden varsa, kendisine devamlı olarak maddi yardımda bulunuyorum. Lütfen bir daha sormayın” açıklamalarını izleyen Selahattin Kayacı, bu kez kızını savundu. Aysun"un böyle bir açıklama yapacağını sanmıyorum. Belki yapmış olabilir o da son kısmıdır. Lütfen bu konuda bana soru sormayın kısmıdır” dedi. Seda Sayan daha önce Aysun Kayacı hakkında açıklamalar yapan babaya “Daha önce kızınızla ilgili bir takım açıklamalar yaptınız, niye şimdi geri adım atıyorsunuz?” demesi üzerine “Geri adım atmıyorum, Aysun"la bizim dünyalarımız farklı” demekle yetindi.

GAZETEPORT