Ajda Pekkan, “Haydi Gel Bizimle Ol”da acı bir itirafta bulundu. Çocukluğunda babasından şiddet gördüğünü anlatan sanatçı, “Yaşadıklarım yüzünden erkeklere minnet etmeme kararı aldım” dedi.

Canlı yayında duygusal anlar

Ajda Pekkan, geçtiğimiz gün Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök"le birlikte “Haydi Gel Bizimle Ol” programına katıldı. Hürriyet Gazetesi"nin “Aile ıçi şiddete Son Kampanyası” kapsamında hayata geçirdiği “Aile ıçi şiddet Acil Yardım Hattı”na destek amacıyla düzenlenen Güldünya konserlerinin konuşulduğu programa, Pekkan"dan gelen acı bir itiraf damgasını vurdu:

Erkeklere minnet etmem

“Benim ailemde de yaşandı şiddet. Baba şiddeti. O yüzden, daha küçük yaşlarda "Hayatımı kendi başıma kazanacağım ve erkeklere asla minnet etmeyeceğim” dedim. Ajda Pekkan olmamda bu kararın büyük etkisi vardır. Bugüne kadar bunu dile getirmedim, çünkü hiç gerek yoktu. Kendi aramızda bile konuşmadık hiçbir zaman. şunu söyleyeyim; evimizde yaşanan şiddetin alkolle alakası yok. Benim babam askerdi, disiplinli bir deniz subayıydı.”

Kaderimiz aynı

Ajda Pekkan"ın anlattıkları karşısında gözleri dolan Aysun Kayacı da babası tarafından şiddete maruz kaldığını söyledi. Kayacı, “Sizinle aynı kaderi paylaşıyoruz. Biz bugüne kadar gözyaşlarımızı göstermek istemedik, hep sustuk. Zayıf olduğumuzu kimse görmesin diye güçlü durmaya çalıştık. Ama üstümüze daha çok geldiler” dedi.

Hürriyet