Narkozun etkisi geçtikten sonra gözlerini açan Sevdenur, başucunda kendisini bekleyen babası Emrullah Karabay ve annesi Bahar Karabay"ı gördü. Sevdeenur, babasına dönerek ayağına ne olduğunu sordu. Kızına bacağının olduğu yeri göstermemeye çalıştığını söyleyen Emrullah Karabay, "Kızım gözlerini açtığı ilk an hemen ayağına baktı. Bana "babacığım ayağım uçtu mu?" diye sordu. Ben de ayağını iyileşmesi için içeriye doğru sakladığımızı, iyileştikten sonra tekrar yerine geleceğini söyledim. Bu çocuk bu acıyı ömrünce çekecek. Bayram günü doktorların bana hediyesi, kırmızı bir poşet içerisinde kızımın ayağı oldu" dedi.


BAKANLIK SORUŞTURMA BAŞLATTI
Kızının ayağının kesilmesi konusunda kim sorumlu ise bulunmasını isteyen Emrullah Karabay, konuyla ilgili olarak suç duyurunda bulunacaklarını söyledi. Emrullah Karabay, "Gazetelerde ve televizyonlarda çıkan haberlerden sonra bakanlık da soruşturma başlatmış. Ömrüm boyunca kızımın yüzüne nasıl bakacağımı bilmiyorum. En azından sorumlular cezalandırılsın" dedi.

Hastaneye gelen 112 hızır acil ambulansıyla Bahçelievler"de özel bir oksijen merkezine götürülen Sevdenur Karabay, oksijen tedavisinin ardından tekrar Bakırköy Doktor Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilecek. Kızı ambulansa bindirilirken gazetecilere dönen Emrullah Karabay, kesilen bacağın yerini göstererek, "Bu çocuğun suçu neydi? Bunun hesabını kim verecek?" diye sordu.