Edinilen bilgiye göre; dün gece saat 00.00 sıralarında Akbük"teki bir işyerine gelen ve kimlikleri belirlenemeyen 7 – 8 kişilik bir grup, işletme sahibi ve oğluyla tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine başına şişe ilen vurulan işyeri sahibi yaralanırken, aldığı darbeler nedeniyle işyeri sahibinin oğlunun burnunda da çatlaklar oluştu. Kavga anında içeride oturmakta olan müşteriler, ne olduğunu bile anlayamadan panik içerisinde dışarıya koşuştu. İşyeri sahibi ve oğlunu darp eden saldırganlar, işyerinde bulunan malzemelere de zarar vererek olay yerinden ayrıldı.
Yaralılar ambulansla hastaneye götürülüp tedavi altına alınırken, yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Bu arada; yaşanan saldırının ardından işyeri sahibini ziyaret eden Belediye Başkanı M. Erçin Sandalcı, saldırıyı kınayarak, “Olaydan son derece üzüntü duydum ve bu olayı gerçekleştirenleri şiddetle kınıyorum. Herkes şunu bilmelidir ki Akbük"ümüzü kötü yönde etkileyecek, bu tür olaylara asla müsaade edilmeyecektir. Olay yargıya aksettirilmiştir, suçlu ya da suçluların hak ettiği cezayı alacaklarına inanıyorum. Bu yönde Kaymakamlık, Garnizon komutanlığı ve savcılık nezdinde girişimlerimiz oldu, olumlu yönde yanıtlar aldık. Gerekli hukuki işlemlerin, hızla yapılacağına inanıyorum” dedi.