Edinilen bilgiye göre, 26 Mayıs 2014'de merkez Yüreğir ilçesine bağlı Seyhan Mahallesi'nde meydana geldi. Kasaplık yapan İzzettin Ö. (43) 29 bin lira alacağı olduğu Adnan Kayadelen (54), Abdullah Çeviker (68) ve Faruk Özer'in (20) çalıştığı otomobil tamirhanesine geldi. Daha öncede borucunu istediği için bıçaklanan İzzettin Ö. bu kez de parayı alamadı. Şahıslarla arasında tartışma çıkınca oğlu Abdurrahman Ö.'yü (19) telefonla aradı. Bunun üzerine oğul Abdurrahman Ö. kısa sürede koşarak tamirhaneye geldi. Oğlun gelmesinin ardından kısa bir süre sonra tamirhanenin yazıhanesinde başlayan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Abdurrahman Ö. silahını çekerek babasıyla tartışan şahıslara ateş etti. Bunun sonucunda Adnan Kayadelen (54), Abdullah Çeviker (68) hayatını kaybederken, Faruk Özer (20) yaralandı. Daha sonra baba ve oğul kaçtı. 
Olayları görüp kaçan bir kadın da silah seslerinden sonra tekrar dışarı çıkıp olayının şokuyla kafasına ve dizlerine elleriyle vurmaya başlayıp yaralıların yanına koştu. Bu anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. 

Öte yandan, olaydan sonra baba ve oğul yakalanmış baba azmettirmekten, oğlu ise 2 kişiyi öldürmek 1 kişiyi yaralamaktan tutuklanmıştı.