Televizyon Gazetesi'nin haberine göre; Pınar sucuk reklamı, Kanal D'deki 'Aşk Yakar'da oynayan Kadir Çöpdemir ile atv'deki 'Canım Ailem' dizisinde oynayan küçük oyuncu Alpay Şaylan'ı biraraya getirmiş.

Tavada cızırdayan sucuk sesleri arasında baba oğluna, sucuklu yumurta yapma dersi veriyor.

Her ikisi de Türk erkeğinin bir dönemine damgasını vuran klasik çizgili pijamalarını giymiş. O kadar sevimliler ki ekran başındakilere 'Birbirlerine çok yakışmışlar' dedirtiyorlar.

Canım Ailem'de "Cancan, Pehlivan, Koca Yanak" lakaplarıyla da anılan Mertcan'ı oynayan Alpay Şaylan'ın mimikleri, dizinin yönetmeni Sadullah Celen'in de dikkatinden kaçmıyor. Diziyi izleyenler, Mertcan'ın sık sık tekli planlarına rastlıyor. Çünkü küçük oyuncunun, gerçekten de olaylara verdiği tepkiler yüz ifadesine de çok güzel yansıyor. Zaman zaman da keyifli ve komik ifadeler Cancan'ı çok güldürüyor.

Pınar Sucuk reklamını çekenler de bunu görmüş olacak ki, sıkılası yanaklarıyla birbirlerine yakışan ve hayli inandırıcı bir baba-oğul portresi çizen bu ikiliyi biraraya getirmişler.

Olaya tabi bir de reklamcılar açısından bakmak lazım. Halkın dizilerde sevdiği karakterleri biraraya getirerek ürüne olan ilgiyi de beklenenin üzerine çıkarma gayretindeler. Zira dizi arası reklamdan kaçma olasılığı olan izleyicinin, dizi karakterlerini reklamda da görmesi sözkonusu olunca, reklamı izleme ihtimali de haliyle yüksek olacaktır!

Kimbilir belki ileride, bu ikiliyi bir sinema filminde ya da birlikte bir başka dizide, yeniden görebilme imkanı buluruz. Son derece de keyifli olurdu...