13 yaşından beri yediği dayağı anlatırken TV"de ağlayan Kayacı “Bu yüzden ABD"ye gideceğim” dedi

Fazıl Say"ın konuk olduğu NTV"deki "Haydi Bizimle Ol" programında, babasından hep dayak yediğini söyleyen Aysun Kayacı, gözyaşlarını tutamadı.

Babası yüzünden ABD"ye gideceğini belirten Aysun Kayacı, gözyaşları içinde şunları söyledi:

ŞİZOFREN OLMAKTAN KORKUYORUM
“O adam alkolik ve ağır şizofren hastası. Saçma sapan hikayeler anlatıyor ve medyaya malzeme veriyor. Kahrolası kan bağı yüzünden onun gibi delirip şizofren olmaktan çok korkuyorum. Beni, annemi ve ablamı çok feci dövüyordu. Ben o zaman 13 yaşındaydım. O adamın elinden aldığımız dayak raporları sayesinde kurtulabildik. Kendi imkanlarımla bir yerlere geldim kendi ayaklarım üzerinde durmayı başardım ama sürekli taciz ediliyorum.

O ADAM HAYATIMIZI MAHVETTİ
24 yaşından sonra eğitimimi tamamlamaya çalışıyorum ve bunların hepsini tek başıma yaptım. Artık ondan ve bize yaptığı rezil şeylerden dolayı çok utanıyorum. Sesini duyunca, resmini görünce 13 yaşındaki kabuslarım geri geliyor. Bu adam hayatımızı mahvetti. Ondan kurtulabilmek için herşeyi bırakıp, Amerika"ya yerleşme kararı aldım. Buna mecburum. Çünkü o 10 yıldan bu yana 6 ayda bir hortlayan bir kabus. Sabah programlarına çıkıp saçma sapan iddialarda bulunuyor, teyzelerde buna alkış tutuyor. . Bu güne kadar ilk kez konuşuyorum. Çünkü babasının kızı demelerinden çok korkuyorum ve bu adamı hayatımdan çıkarmak istiyorum. Burdan açıklıyorum ben ABD'ye yerleşeceğim ve bu ülkeye bir daha dönmeyeceğim”

SEN DEĞİL, O DEFOLUP GİTSİN

Müjde Ar: “Dava aç. Sen de babalıktan reddet!”

Aysun Kayacı: “Araştırdım kan bağı olunca yapılamıyormuş.”

Müjde Ar: “Seni hiç bir yere göndermeyiz. Amerika"ya gidemezsin. O defolup gitsin.”

Aysun Kayacı: “Sabah programlarına, Seda Sayan"a çıkıyor. Lütfen bunu yapmasınlar. Çıktığı zaman bir taraftan ben, diğer taraftan annem diğer hüngür hüngür ağlıyor.” (Bunları söylerken gözleri doldu)

Müjde Ar: “Bir de sen ona para gönderiyorsun. Gönderme onu da kes. Bu adamdan seni kurtaracağız merak etme.”

Aysun Kayacı: “Benim için o adam, kan, şiddet ve gözyaşından başka bir şey değil. Kan bağım dışında başka bir ilişkim olmayan o adam hayatımı kararttı.”

GAZETEPORT