Uşak'ta beyin ölümü gerçekleşen Ahmet Kaya'dan alınan yüzün Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde nakledildiği Uğur Acar, memleketi Manavgat'ın Gebece köyünde merakla bekleniyor.

Uğur Acar'ın fiziksel ve işitme engelli babası Mehmet Acar, gazetecilere, ameliyat olduktan sonra oğlunu görmeye gidemediğini belirterek, ''Ben cahilim, Antalya'da kaybolurum'' dedi.

Televizyondan ve gazetelerden Uğur'un yeni halini gören baba Mehmet Acar, ''Oğlumun yeni yüzünü çok beğendim'' dedi. Bu arada Acar'ın, oğlunun gazetelerdeki fotoğraflarını öperek özlem giderdiği görüldü.

Gebece köyünden Remzi Sarı ise Uğur'un en çok sucuklu yumurtayı özlediğini öğrendiklerini vurgulayarak, ''Uğur köye döndüğü zaman ona sucuklu yumurta yapacağız. En iyi şekilde karşılayacağız'' dedi.

Uğur'un akrabalarından Mehmet Acar da, yüzü nedeniyle büyük sıkıntılar çeken Uğur'un yeni bir yüze kavuşmasını sağlayan herkese teşekkür ederken, genç adamın bir an önce köye dönmesini beklediklerini söyledi.

Uğur'a yurt dışından evlenme teklifleri geldiğine yönelik haberler okuduklarını vurgulayan Acar, ''Uğur'un yabancılarla evlenmesini istemiyorum. Türk'le, Müslüman biriyle evlensin'' dedi.