Karakaş, Başbakan Erdoğan ile görüşmek için çok çaba harcadığını, en son AK Parti Genel Genel Merkezi'de görüşme imkanı bulduğunu söyledi.

Önceki gün teyzesinin oğlu ile birlikte AK Parti Genel Merkezi'nde Başbakan Erdoğan'ın geldiğini gören Karakaş, Erdoğan'ın yanına giderek kendini tanıttı.

Başbakan'ın çok sıcak ve esprili insan olduğunu ifade eden Karakaş, "Başbakanla tanışırken isminin Orhan Gazi olduğunu söyledim. Başbakan kuzenime dönerek (Seninki de Hüseyin Gazi mi?) diye espri yaptı. Kuzenim (Hayır Hasan Gazi) dedi. Kendisi ve yanında bulunan herkes güldü. Ben Başbakanımıza (bende Başbakan olacağım) dedim. O da (Niye olmasın. Biz diğerleri gibi değiliz. Yeri gelince bırakırız. Belki devir teslimi birlikte yaparız) dedi. Başbakanımız çok sıcak ve ezprili bir insan" diye konuştu.

Karakaş, Başbakan Erdoğan'dan okulun önüne renkli taşla döşenmesi, çim saha bulunan alana bir de halı saha yapılması, bahçeye çardak, lavabolardaki muslukların sensönlü musluklarla değiştirilmesi, konferans salonunun bakımı ve labaratuvarlara malzeme yardımı istediğini kaydetti.

CİHAN