Öğrencileri ayakkabı, eşofman takımı, tişört hediye eden AYTO yönetimi öğrencilerin gönüllerini aldı.
Aydın Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa Ali Parmaksız, Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Alp Alpargun, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özgen, Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Bölük ve Genel Sekreter Alaattin Arslan, AYTO tarafından Hacı Hüseyin Arslan Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Okulu öğrencileri için alınan eşofman takımı, spor ayakkabısı, tişört ve sivitşörtleri teslim etmek üzere Okul Müdürü Selahattin Yılmaz ve öğrencileri ziyaret etti.
Hacı Hüseyin Arslan Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi çalışmaları ve okul hakkında AYTO yöneticilerine bilgi veren Okul Müdürü Selahattin Yılmaz, “Okulumuzda orta ve ağır zihinsel engelli öğrencilerimize günlük yaşamını idame ettirecek uygulamaları öğretiyoruz. Şu anda 2009 yılında yönlendirilen öğrencilerimizi eğitime alabiliyoruz. 100 kişi daha sırada bulunmaktadır. Kapasitemiz ve öğretmen sayımız yetersiz gelmektedir. Okulumuzda iki galoş, bir el sanatları, bir de mum üretimi yaptığımız atölyemiz bulunmaktadır” dedi.
Aydın’da özel öğretimde sıkıntılar olduğunu ifade eden Hacı Kadriye Arslan Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü İsmet Öztürk ise Aydın’da spastik engelliler, otistik engelliler ve üstün zekalılar için bir okulun olmadığını kaydetti.
Okulun çalışmaları hakkında bilgi alan AYTO Meclis Başkanı Mustafa Ali Parmaksız, bundan sonra herhangi bir ihtiyaç durumunda AYTO’ya müracaat etmelerini, sıkıntının giderilmesi konusunda gerek AYTO olarak gerekse şahsi olarak yardımcı olmaya çalışacaklarını kaydetti.
Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu ise, evlat yetiştirmenin çok zor olduğunu, öğretmenlik mesleğinin ise çok kutsal olduğunu belirterek “ Ben bir evlat yetiştirmenin ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum. Bu öğrencilerin anne ve babalarının siz öğretmenlerimizin inancımız gereği cennet ile ödüllendirileceğinizi düşünüyorum” dedi.
Daha sonra öğrencilerle eşofmanlarını takdim eden AYTO yönetimi, öğrencilerle birlikte fotoğraf çekilerek onların sevincine ortak olup atölye çalışmalarını incelediler. 

20120116ay508081.jpg