Geceye Vali Yardımcısı Osman Nuri Çobanoğlu, AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Dokuzlu, AYTO Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda Aydınlı vatandaş katıldı.
Engelliler düzenlenen gece boyunca eğlenceli dakikalar yaşarken, sundukları tiyatro gösterileri ve söyledikleri şarkılarla izleyenleri kendilerine hayran bıraktılar.
Özel İnsanlarımız İçin Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Aygül Mutlu yaptığı konuşmada, salona gelip kendilerini yalnız bırakmayan Aydınlılara teşekkür etti. Mutlu, “Derneğimiz, henüz 9 aylık bir dernek. Dernek olarak ilk defa böyle bir heyecan yaşıyoruz. Engellilerimiz, evde saklanmaktansa, toplumla kendini paylaşmalı, toplumsallaşmalı. Toplum olarak engellilerimize sahip çıkalım. Sıkıntılarımızı gidermek için elele verelim. Engelimiz, engelimiz olmasın” diye konuştu.
Gecenin sonunda Özel İnsanlarımız için Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği adına Vali Yardımcısı Osman Nuri Çobanooğlu tarafından AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İ. Hakkı Dokuzlu"ya teşekkür belgesi verildi. AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İ. Hakkı Dokuzlu yaptığı konuşmada, hiçbir engelin kafalardaki önyargıdan daha büyük olmadığını belirterek, “Bugün sizlerle burada olmaktan onur duydum, çok mutlu oldum. Yardımlaşmak, sahip çıkmak, paylaşmak ve birlikte olmak için aranızdayım. İnşallah bundan sonra da yine hep beraber olacağız" diye konuştu.