AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-Özel Medline Aydın Hastanesi’nde gerçekleştirilen imza törenine AYTO Başkanı İ. Hakkı Dokuzlu ile yönetim kurulu üyeleri, Özel Medline Aydın Hastanesi Genel Direktörü Ömer Kurtay, Özel Medline Aydın Hastanesi Direktörü Serkan Kurnaz katıldı.

AYTO Başkanı İ. Hakkı Dokuzlu yaptığı konuşmada, “İlk kez bir sağlık kuruluşu ile protokol anlaşması imzalıyoruz. AYTO’nun bugüne kadar yaptığı anlaşmalar arasında sağlık anlamında bir ilki yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz.  Medline Aydın Hastanesi yönetimi tarafından hazırlanacak olan kartlar sayesinde 7 bin üyemiz ve birinci dereceden akrabaları Özel Medline Aydın Hastaneleri’ndeki sağlık hizmeti aldığında SGK’nın ödeyeceği miktarın dışında kalan kısmından yüzde 20 daha az ödeyecekler. Bu anlaşmada bizimle işbirliği yaparak üyelerimizin sağlık anlamında kaliteli bir hizmet almalarını sağlayan Özel Medline Aydın Hastanesi yönetimine teşekkür ederim” dedi.

Özel Medline Aydın Hastanesi Genel Direktörü Ömer Kurtay prokol anlaşmasının 1 yıl süreceğini ifade ederek, “Sunduğumuz kaliteli hizmetimizden AYTO üyelerinin yüzde 20 indirimli olarak yararlanması bizim için mutluluk verici bir olay. AYTO yönetimine işbirliğinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah seneye bu anlaşmayı uzatmak için tekrar bir araya geliriz” diye konuştu.

Aydınpost'u Twitter üzerinden takip etmek için tıklayın!

 
resim-009.jpg
resim-001.20120319124522.jpg