Ulusal Zeytinyağı Konseyi"nin (UZZK) desteklediğiyle düzenlenen Ovivetech-2011 Zeytin Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı"nda Aydın Ticaret Odası"da stand açarak AYTO"ya kayıtlı üyelerin ürünlerini sergiliyor.
03-06 Mart 2011 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanı"nda gerçekleştirilecek olan Olivetech Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı"nı ülkemizin tek zeytinyağı fuarı olması özelliği ile Romanya, İngiltere, Almanya, Ukrayna, Yunanistan, Filistin, İran, Ürdün, Irak ve Suriye"den katılımcıların ziyaret etmesi planlanıyor.
Zeytin ve zeytinyağı üretiminde ülkemizin en önemli illeri arasında yer alan Aydın'ında, Aydın Ticaret Odası"na kayıtlı olarak ticari faaliyetini sürdüren 100 zeytinyağı imalatçısı, zeytinyağı ticareti yapan 30, zeytin ticareti yapan 90 üyesi bulunduğunu kaydeden AYTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Gündüz, “ Odamız Yönetim Kurulu olarak ülkemizin tek zeytin ve zeytinyağı fuarında Odamızın mutlaka yer alması gerektiğini düşünerek üyelerimizin ürünlerini Odamız çatısı altında sergiliyoruz. Bu fuarın üyelerimizin yeni pazarlar bulması açısından çok önemli olacağı kanaatindeyiz.” dedi.