AYDINPOST ÖZEL-Geçtiğimiz hafta alınan bir kararla 55 bin Euro değerinde bir Audi'nin A6 serisini satın alan Aydın Ticaret Odası, eski makam aracını ise satmayacağını açıkladı.
 
11 yıldır kullanılan makam aracının performans ve protokolde geride kalması nedeniyle yenileme kararı aldıklarını belirten AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İ. Hakık Dokuzlu, Aydınpost Haber Servisi'nin sorularını yanıtladı.
 
Başkan Dokuzlu, "Aydın'a ve Aydınlı'ya yakışanı yapmak için çıktığımız yolda hizmetlerimize devam ediyoruz. 11 yıldır kullandığımız aracın yetersizliği nedeniyle yeni bir otomobil alma kararı aldık. Bundan sonra ise daha iyi bir hizmet binası satın almayı hedefliyoruz" dedi.
Dokuzlu, "Bizden sonrakilere daha onurlu, daha gururlu bir oda teslim etmek istiyoruz. Odamızda araç eksikliği vardı. 2 adet araçla hizmet veriyorduk. Üçüncüyü satın aldık. Diğer aracımızı satmayacağız, yine üyelerimizin hizmetinde kullanmaya devam edeceğiz. Diğer odalarla uyumlu olmak adına, Aydın'da servisi bulunan bir araç tercih ettik. 11 yılda bir odamızın böyle yenilenme çabasının uygun görüleceğini düşündük" diye konuştu.
 
Aydın Ticaret Odası'nın daha önce kullandığı otomobil 2001 yılına ait Toyota'nın Avensis modeliydi.