Ramazan ayında yaklaşık 7 bin üyesine düzenlediği iftar yemeğinde ulaşmayı hedefleyen Aydın Ticaret Odası (AYTO), bu kez iftar sofrasını Ortaklar’da kurdu.

AYTO'nun iftar yemeğine AYTO Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve Ortaklar'dan kayıtlı üyeler katıldı.

Aydın Ticaret Odası olarak verdikleri iftar yemekleri hakkında da bilgi veren AYTO Başkanı Dokuzlu, Ramazan ayı içerisinde 8. iftarın Ortaklar'da düzenlendiğini söyledi. Ortaklar'ın Aydın ekonomisinde bir marka olduğunu kaydederek davete katılan üyelere teşekkür eden Dokuzlu, “Ortaklar’da kayda değer çok sayıda üyemiz var. Çöp şiş Ortaklar’a yaptığı katma değeri bir ölçüde yitirdi. Ancak Ortaklar’a birçok ilçeye bile nasip olmayan bir Organize Sanayi Bölgesi nasip oldu.Ortaklar’a çöp şişten kaybettiği ekonomik yapısını Organize Sanayi Bölgesi ve sanayi ile kazandıracağız. Zaten Ortaklar tuğla ve kiremitte önemli bir sanayi bölgesi olarak tanındı. Bizde AYTO olarak Ortaklar’ın gelişim için odamız imkanlarını üyelerimizin hizmetine sunmuş durumdayız” diye konuştu.

AYTO’nun Ortaklar’da düzenlediği iftar yemeği yapılan konuşmalar ve ardından hep birlikte dua edilmesiyle son buldu.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png