AYTO, bu yıl TÜYAP Fuar Merkezi ile yapmış olduğu anlaşma gereği 6-9 Mayıs 2010 tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslar arası Fuar ve Kongre Merkezi"nde düzenlenen Ambalaj – Plastik 2010 Fuarı"nda Aydın"ı temsil etti. AYTO ayrıca 17-20 Haziran 2010 tarihleri arasında üyap İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi"nde düzenlenecek olan IF Uluslarası İstanbul Hazır Giyim Fuarı, 16-19 Eylül 2010 tarihleri arasında Tüyap İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi"nde düzenlenecek olan İstanbul Gıda - Tek 2010 Fuarı, 04-07 Kasım 2010 tarihleri arasında Tüyap Adana Uluslar arası Fuar ve Kongre Merkezi"nde düzenlenecek olan Adana Tarım 2010 Fuarlarına katılacak.
TÜYAP Bursa Uluslar arası Fuar ve Kongre Merkezi"nde düzenlenen Ambalaj – Plastik 2010 Bursa 9. Ambalaj ve Plastik Endüstri ve Kauçuk Fuarı"na Aydın Ticaret Odası damgasını vurdu. Odamız çatısı altında ürünlerini sergileyen Hilal Plastik Ambalaj, Gıda, Tekstil, İnşaat San. Tic. Ltd. Şti."nin ürünleri oldukça rağbet gördü. Hilal Plastik tarafından geliştirilen ve üretilen 60 çeşit ürünün sergilendiği standa Şirket Ortağı Süleyman Ökte ve Müdürü Servet Çelebi bir çok firma ile irtibat kurup iş bağlantısı yaptı.
Şirket Ortağı Süleyman Ökte, fuar çalışması ile ilgili olarak ilk defa bir fuara katılarak stand açtıklarını belirterek “Öncelikle Aydın Ticaret Odası"nı bu çalışmasından dolayı kutluyorum. Biz daha önce firma olarak daha önce bir fuara katılıp stand açmamıştık. Odamız bize bu konuda yol gösterici oldu. Fuarda, Bursa ve Gemlik yöresindeki zeytin ve zeytinyağı üreticileri ambalajlarımıza büyük ilgi gösterdi ve biz fuardan sipariş alarak geriye döndük.Önümüzdeki günlerde firmamızın üretim kapasitesini önemli ölçüde artırma yoluna gideceğiz” dedi. iha