tv8’de hafta içi her gün ekranlara gelen Böyle Bir Şey Var Mı? programına konuk olan Haluk Levent önemli açıklamalarda bulundu.

BİR DÖNEM AYSEL GÜREL’İ ELEŞTİRDİM

Gazete kupürleri incelenirken ünlü besteci Aysel Gürel’in eski parçalarının yeniden albüm olarak sunulacağı haberi üzerine yapılan sohbette Haluk Levent “ Bir dönem Aysel Gürel’i eleştirmiştim. Sonra pişman olmuştum. Türk Popu öyle bir noktaya gelmişti ki Söz Aysel Gürel, müzik herhangi bir aranjör şeklinde ilerliyordu. Sözleri üzerine Cengiz Semercioğlu yayında Haluk Levent’te neden söylediklerinden pişman olduğunu sordu. Levent “ Daha sonra pişman oldum çünkü Türkiye için çok enteresan bir kadındı. Bazıları için fabrikasyon şarkılar yazmak durumunda kalsa da onun aykırı, patavatsız hali herkesin önündeki doğal duruşu beni pişman ettirdi” dedi.

HALUK LEVENT’TEN FAZIL SAY’A ŞARTLI DESTEK

Haluk Levent Fazıl Say'ın Orhan Gencebay, Müslüm Gürses ve Sezen Aksu'nun müzik bilgilerinin olmadığı yönünde yaptığı açıklamalarını desteklediğini söyledi.

Haluk Levent “ Fazıl Say kendi yaptığı müzik tarzı içerisinde doğru söylüyor. Ben gitar çalıyorum ama gitarist değilim. Sevgili Fazıl Say çok iyi bir besteci, Türkiye’nin gururu, dünya için çok önemli bir müzik adamı. Ama bir insanın Türkiye’nin gurur olması teknik bilgileriyle ülkesinin değerlerine sahip sanatçıları aşağılaması anlamına gelemez “ dedi.

BENİM 15 YILDIR BANKAYA BORCUM YOK

Haluk Levent hakkındaki yolsuzluk iddialarına ilişkin olarak ise “ Benim 15 yıldır hiçbir bankaya borcum yok. Herkes borçlanabilir. Beni icra dosyasından tutuklayan polis bile, aynı şeyi yaşıyoruz ama ben polisim sen ünlüsün diyor” Levent kendisi hakkında çıkan haberler ile ilgili olarak medyadan da rica da bulunuyor. Basının haber kaynaklarını tekrar gözden geçirmesi gerektiğini belirten Levent yanlış bilgiden hakkında adam kaçırdığına ilişkin haberlerin basında yer aldığının altını çizdi.