Ayşe Özyılmazel, anne ve babasına evliliğiyle ilgili sorular sorulmasına “Bana soramadığınız soruları anama babama sormaktan bıkmadınız mı?” diye isyan etti.

Yazar-şarkıcı Ayşe Özyılmazel’in babası şarkıcı Neco, dün “Böyle Bir Şey Var Mı?” programına konuk oldu, sanatı ve özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Neco, kızı Ayşe Özyılmazel’in reklamcı Ali Taran’la çok konuşulan evliliği hakkında da konuştu. Selma Ann Desmond’ın vefatının ardından kızyla ilgili yapılan yorumların çok ağır olduğunu söyleyen sanatçı “Olayları duyduğumda Ayşe’yi aradım ama benim de telefonlarıma çıkmadı. Zeynep’e sordum o söyledi. Sonra internete bir baktım aman Allahım ortalık çalkalanıyor. Çok utandım ve üzüldüm. Onlar mı öldürdü yani kadını? Kadının çektiği fiziksel acıları bilmiyor musunuz? Günü gelmiş vefat etmiş. Ali rahmetliyi terk etmiş deniliyor. Terk edilmek, yalnız bakılmanın sebepleri kişilere aittir. Ali Taran maddi-manevi eski eşinin yanında oldu. Herkes bir dönsün kendisine baksın. Ayrılmışlar bitmiş ama kadınlarda hisler hep ön planda olur” diye konuştu.

İlk kez konuştu

Yaklaşık 3 ay önce kanserden vefat eden Selma Ann Desmond’ın tedavi gördüğü sırada Ali Taran ile görkemli bir düğünle evlenmesi büyük tepki çeken Ayşe Özyılmazel, bugüne kadar hep suskun kaldı. Ancak dün ilk kez evliliğiyle ilgili bir açıklama yaptı. Özyılmazel, twitter’da “Bana soramadığınız soruları anama babama sormaktan bıkmadınız mı?’ diye yazarak tepki gösterdi.

‘Çocuklarım bana torun vermedi kendi torunumu kendim yaptım’

Neco, evliliği, kızları ve günümüzdeki pop müzik şarkıcılarıyla ilgili de ilginç açıklamalar yaptı:

- Evliliğimin ardından 1,5 yıl konuştular. Evliliğimle ilgili kararı nasıl aldığımı hiç konuşmayalım. Fırtınalar içerisinde yaşadığım için hayatımla ilgili alacağım iki karar önemliydi. İkinci evliliğim de o kararlardan bir tanesidir. Çok güzel bir evliliğim var. Eski eşime saygıda kusur etmem. 2 tane yetiştirdiğim pırlantam var. Şimdi de 2 tane daha çocuğum var Allah’a şükür. Kızlarım bana torun vermediler bu yüzden kendi torunumu kendim yaptım. Zeynep boşandı. Onların hayatına karışmam çok üzüldüm, damadımı çocuğum gibi severim, bu bağı zamanı gelince Ali’yle de kuracağız.

- Hadise’yi tanımıyorum. Çünkü pop müzik dinlemiyorum. Ayşe işin içinde evet, ama şarkılarını bana getiriyor dinletiyor sonrasında bir daha dinlemiyorum. Kliplerini bile izlemiyorum. Çabalarına saygı duyuyorum, kendi içinden gelen şeyleri yapıyor.

- Can Bonomo beni çok etkiledi. Çok enteresan bir tip ve güzel sesi var. Onu görünce ilk defa heyecanlandım.

- Serdar Ortaç çok akıllı. Bu toplumu o kadar güzel tanımış ki, o kadar hoş şarkı sözleri buluyor ki. Türkiye de yaptığı müzik ile bir star varsa o Serdar’dır, Tarkan değil.