Cik cik saçmalık dünyası
Yok artık. Twitter dünyası aldı başını gitti.
Her defasında üç beş tipin yazdığı saçma salak üç beş cümleyle ortalık karışıyor.
Birileri, hiç ciddiye alınmaması gereken birilerini durduk yere tepeye çıkarıyor.
Birileri içindeki tüm nefreti, kıskançlığı, kini, başarısızlığı, olmamışlığı akıtmak için nefes almadan tuşlara basıyor. Yeter ki linç edelim, yeter ki öldürelim, taşlayalım. Yeter ki öndekiler ayaklarımız pardon tweetlerimiz altında ezilsin. Ne perişanlık... Nasıl bir kanırmışlık...
NTV spikeri Nur Tuğba Algül şehit haberlerini sunduktan sonra şarkı mırıldanmış ve rejinin mikrofon sesini kısmayı unutmasından dolayı şarkı şehit haberine fon oluvermiş.
Tamam! Talihsiz ve yaşanmaması gereken bir durum.
Kabul! Hoş değil. Büyük hata Ancak ey tweetcanlar; nedir bu hırs? Şehitlerin faturası NTV'de haber sunan bir kıza mı çıkacak yani. Her şeyin suçlusu o mu? Mesela sonu gelmeyen terörün sorumlusu o mu?
Mesela çoğumuzun Nur Tuğba Algül'ün tavrından farkı var mı? Her şehit haberi çıktığında bir iki gün kederlenip sonra bir dahaki şehit haberine kadar gözümüzü kulağımızı tıkamıyor muyuz? Biz hepimiz toplanıp şehitlerimiz için ortalığı ayağa kaldırdık da devrimler yarattık da Nur Tuğba mı sürüdeki kara koyundu? Murat Boz'un kilo olayında da aynı tonda bozukluk yaşandı. Murat'ın memesi varmış. İyi benim de var. Bravo.
Herhalde en saçma Twitter dalgalanması da Red Hot Chili Peppers'ın basçısıMichael Peter Balzary için oldu.
Balzary milli voleybolcumuz Neslihan'ı olimpiyatlarda izlerken pek beğenmiş ve "Neslihan'a âşık oldum" diye tweet atmış.
Sen misin atan. Neslihan evliymiş de çocuğu varmış da o kendini kim sanıyormuş da anası bacısı yok muymuş da...
Adama küfür, azar, kıyamet.
Pessss... Gerçekten birilerinin hiç işi yok, hiç espri anlayışı yok, hiç tahammülü yok ve içinde birikmiş intikamları çok.
Twitter gittikçe delirmiş, gazozunu kaçırmış, ünlü kıyma makinesi misali bir yer haline geliyor.
Yazık... Ciddiye alınacak bir durumu kalmadı. Bence siz de almayın.