Uzun bir süredir ayrılacakları yolunda söylentiler çıkan Angelina Jolie ve Brad Pitt'in arasındaki anlaşmazlığa bu sahneler tuz- biber ekti. Anglosakson kültürünün ilk destanı olarak kabul edilen ve geçmişi 8'nci yüzyıla dayanan Beowulf adlı 3 bin satırlık destandan uyarlanan sinema filminde Jolie'nin bedenini cesurca sergilemesi çiftin arasındaki ipleri kopardı. Henüz kesin ve resmi bir açıklama gelmese de Pitt ile Jolie'nin yollarını ayırdığı Hollywood kulislerinde konuşuluyor. Jolie de dahil bütün oyuncuların birebir animasyon kopyalarının kullanıldığı film 7 Kasım'da ABD'de gösterime giriyor. Görünen o ki, Angelina Jolie bu filmde çizgisi için bile 5 bin dolar ücret aldı ama iki yıllık sevgilisini kaybetti.


FİLMDEN İLK GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN

BRAD PİTT ESKİ EŞİNE Mİ DÖNÜYOR

Robert Zemeckis'in yönettiği üç boyutlu animasyon Beowulf'da Angelina Jolie'nin yanısıra Anthony Hopkins ve Ray Winstone gibi oyuncuların birebir animasyon kopyaları da yer alıyor.

Yüzüklerin Efendisi serisine rakip olarak gösterilen ve onun tüm rekorlarını ele geçirmesi beklenen filmde Jolie, destanın kötü adamı olan Canavar Grendel'in annesini canlandırıyor.

Filmin bir sahnesinde uçları yılan şekline dönüşen saçlarıyla çarpıcı bir görüntü sergileyen güzel yıldız da bu yeni filmin iddialı olduğunu söylüyor.

AVRUPA'NIN BİLİNEN EN ESKİ DESTANI

Eski İngilizce'nin en güzel örneklerinden biri olarak kabul edilen Beowulf destanı 3 bin satırdan oluşan bir şiir.

Sözlü geleneğin en çarpıcı örneklerinden kabul edilen bu eser ilk kez 1878 yılında G.J. Thorkelin tarafından dönemin İngilizce'sine çevrildi.