Yıldız futbolcuyla aşk yaşadığı dönemde bir çekim için 125 bin TL'yi cebine indiren Oyuncu, şimdi ise 35 bin TL ücret alıyor.

Sinem Kobal'a ikinci darbe! Uğruna kariyerini bırakıp İspanya'ya yerleştiği Arda Turan'ın ihanetiyle sarsılan Sinem Kobal, Türkiye'ye dönüşte umduğu ilgiyi göremedi.

Birçok dizi projesi başka bahara kalan Kobal'ın tek tesellisi, bir alışveriş sitesi için yaptığı moda çekimi oldu. Sinem Kobal, 2 gün süren çekimler için 35 bin TL ücret aldı.

POPÜLERLİĞİ AZALDI...

Milliyet'in haberine göre, geçtiğimiz yıl da aynı site için Arda Turan'la objektif karşısına geçen Sinem Kobal, o dönem tam 125 bin TL'yi cebine indirmişti. Aradaki 90 bin TL'lik fark; Sinem Kobal için, "Arda Turan'la sürpriz ayrılık, güzel Oyuncunun hem kalbini hem cebini sarstı. Ayrılık, Sinem Kobal'ın popülaritesini azalttı" yorumlarına neden oldu.

PROJELER BELiRSiZ

Arda Turan'ın ihanetiyle sarsılıp ülkesine dönen Sinem Kobal, yeni dizi projeleri olduğunu söyledi. Ancak Kobal; şu ana kadar sadece tek bir reklamla karşımıza çıktı.

K'ÂRDA!

Sinem Kobal'dan ayrıldıktan sonra maçlardaki performansı artan Arda Turan, hayatının en yüksek ücretli reklam anlaşmasına da önceki günlerde imza attı. DeFacto firmasının yüzü olan Turan, 1 yıllık anlaşma için 600 bin euro alacak.(SNK)