Kuşadası ve Ege Bölgesi'nin en önemli turistik tesisleri arasında yer alan ve açıldığı 1990 yılından beri yüksek hizmet standardı ve kalitesi ile yüzde yüz müşteri memnuniyeti amaçlayarak turizm sektöründe önemli bir yere sahip olan Korumar Otel'de, 19 yıldır tatil için Kuşadası ve Korumar Otel'i tercih eden turistlere resepsiyon ve özel akşam yemeği verildi.

Korumar Otel'de 19 yılda 40. tatilini yapan İngiliz turist 82 yaşındaki Charles Courtney onuruna verilen resepsiyon ve akşam yemeğine tatil için Korumar Otel'i en az 17 kez ve üzeri tercih eden 20 turistte davet edildi. Korumar Otel Genel Müdürü Tacettin Özden'in de katıldığı resepsiyon ve yemeğe aynı dönemde Korumar Otel'de buluşan İngiltere, Hollanda, Belçika, Almanya ve İtalyan vatandaşı turistler de katıldı. Onuruna verilen kutlamada konuşan İngiliz turist Charles Courtney, Kuşadası'nda ve Korumar'da
tatil yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu ve keyif aldığını belirterek, " Mayıs ayında eşim Myriam ile 39. kez tatil için Kuşadası'na gelmiştik. Eşimi bu tatilin ardından İngiltere'ye dönüşte vefat etti. Ben bu kez daha önce 39. kez eşimle yaptığım tatilimi tekrarladım ve yeniden Kuşadası'na geldim. Bana gösterilen ilgiye teşekkür ediyorum" dedi.

Duygusal anların yaşandığı resepsiyon ve kutlama yemeğinde, Charles Courtney'in 39 kez gerçekleştirdiği tatil sırasında çekilmiş fotoğraf ve görüntülerinden sinevizyon gösterisi yapıldı ve 40. tatil için pasta kesildi. Kutlamaya katılan konuklar için "Korumar Ailesi" amblemli hediyeler dağıtılırken, madalyalar takıldı, plaketler verildi ve hep birlikte şarkılar söyledi.

Kuşadası Korumar Otel Genel Müdürü Tacettin Özden, 19 yıldır turizm sektöründe yüksek standartta hizmet verdiklerini belirterek, "Sunduğumuz kaliteli hizmetin ve servisin karşılığı olarak otelimiz bazı turistler tarafından yılda 2 kez bile tercih edilir hale geldi. Bu nedenle otelimizde 17 kez ve üzeri konaklayan misafirlerimiz ile 40. kez tatile gelen 82 yaşındaki Charles Courtney onuruna 9. kattaki özel salonumuzda kutlama yaptık" diye konuştu.