Samsun'da 19 yaşındaki Gürkan H., 16 yaşındaki A.A. ile cinsel ilişkiye girdi. Bu olayın ardından evden kaçan A.A. bu kez tanıştığı Murat B. tarafından bir eve götürüldü ve burada aynı gün içinde 3 kez tecavüze uğradı. A.A. bulunup ailesine teslim edilince olay ortaya çıktı. İki şüpheli gözaltına alındı.
Olay, İlkadım İlçesi 100'üncü Yıl Bulvarı'nda 2 ay önce meydana geldi. İddiaya göre bir parkta oturan ve psikolojik tedavi gördüğü bildirilen A.A., yanına gelen Gürkan H. ile arkadaş oldu.
Gürkan H., A.A.'yı bir eve götürerek burada cinsel ilişkiye girdi. Genç kız daha sonra evden ayrıldı. A.A., 10 gün önce de evden kaçtı. Polise giden ailesi kızlarının kayıp olduğunu bildirdi. Evden kaçan A.A. yine parkta otururken yanına gelen ve elektrik arıza tamiri yapan Murat B. ile tanıştı.
Murat B., A.A.'yı alıp İlkadım İlçesi'ndeki boş bir eve götürdü, iddiaya göre aynı gün 3 kez tecavüz etti. Polis tarafından dün bulunan A.A. ailesine teslim edildi. A.A. başından geçen iki olayı ailesine anlattı.
Bunun üzerine kızlarını yanına alan aile polise gitti. Psikolojik tedavi gördüğü belirtilen A.A. ifadesinde, "Parkta otururken Murat B. ile tanışıp arkadaş olduk. Daha sonra beni bir eve götürdü. Burada benimle zorla cinsel ilişkiye girdi. Bu olaydan öncede Gürkan H. ile kendi rızamla cinsel ilişkiye girdim" dedi. İfadenin ardından polis her iki şüphelişi bugün yakalayarak gözaltına aldı.