MUĞLA: Eğridere köyünden Milas"a giden Özer Demir (62) yönetimindeki otomobil, Metin Şahin"in kullandığı TIR"la çarpıştı. Araçta sıkışan Demir hayatını kaybetti. Yaralanan eşi Serpil, gelini Bircan ve 6 yaşındaki torunu Serpil hastaneye kaldırıldı.
İkinci kaza ise Milas-Söke Karayolu"nun 5"inci kilometresindeki Sarıçay köprüsü üzerinde dün meydana geldi. Kontrolden çıkarak köprü bariyerlerine çarpan otomobilin sürücüsü Salih Kayacan (28) ile yanında bulunan Ayser Kayacan (47), Ercüment Kayacan (28) ve Günser Kayacan (60) olay yerinde öldü. Aynı aileden 4 kişinin cesetleri, 1.5 saat süren çalışmalar sonucu otomobilden çıkartılabildi.

NİĞDE: Aşırı hızlı olduğu belirtilen Atilla Türkcan"ın kullandığı otomobil, önceki akşam Höyük mevkiinde karşıdan karşıya geçmek isteyen Ramazan Songur"a çarptıktan sonra takla attı. Songur ve Türkcan ile yanında bulunan Kemal Üzülmez öldü. Yaralanan İbrahim, Ayşe ve Ümran Özdoğan hastaneye kaldırıldı.

ŞANLIURFA: Hafta sonu tatillerini geçirmek için Suruç"taki yakınlarına giden Melike ve Aziz Çelik (32) çifti, dün öğretmenlik yaptıkları Diyarbakır"ın Eğil ilçesine dönmek üzere yola çıktı. Aziz Çelik"in kullandığı otomobil, Siverek yakınlarındaki Hacı Kamil Köprüsü"nde aşırı hız ve sisin de etkisiyle kontrolden çıkarak dereye uçtu. Taklalar atarak deredeki kayalıkların üzerine düşen otomobilde bulunan çift hayatını kaybetti./milliyet