Bir yapım şirketi kuran Ünsal bundan sonra kendi projeleriyle gündemde olacak. Tuba Ünsal, INSTYLE dergisinin temmuz sayısına verdiği röportajda hem özel hayatıyla, hem de gelecek planlarıyla ilgili çok özel sırlar verdi. Ünsal yaşadığı aşk ilişkisini de akışına bıraktığını söyleyerek “Aylardır erkek arkadaşımı görmüyorum” dedi. İşte Ünsal"dan açıklamalar:


* Sarı saçlı olmaktan 2 yıl önce vazgeçtim. Beğendiğim kadınların hepsi doğal. Sade bir hayat yaşamaya karar verdiğim için kendimle uğraşmamaya başladım. Mesela üç aydır manikür yaptırmadım.

* ABD"ye taşınma hayallerim olduğundan evimi boşaltıp eşyalarımı küçük bir eve yerleştirdim. Ama babam rahatsızlandı. Bütün hayatımın programını yapmıştım. Ama biri "Sen ne yapıyorsun? Evrende minicik bir noktasın. Tüm hayatını planlayamazsın. Biz senin yerine plan yaptık" dedi.

* Bir yapım şirketi kurdum, kendi işimin patronu olmak istiyorum. Devam eden bir ilişkim var. Erkek arkadaşım ABD"de yaşıyor. İlk zamanlar çok kısa aralıklarla gidip geldim. Sonra konuşamamaya, paylaşamamaya başladık. Aylardır erkek arkadaşımı görmüyorum.

Bu röportajın devamını Instyle Temmuz sayısında okuyabilirsiniz.