Fenerbahçe'nin yeniden başına geçen Aykut Kocaman, Sarı Lacivertliler'le sözleşme imzaladı.

İşte imza töreninden notlar:

Aziz Yıldırım:

Tek değişmeyen şey, değişimdir. İnsan hayatında hatalar da yapabilir. Size göre hata olabilir, bana göre değildir. Bizim AYkut Kocaman'la tanışmamız 1990 yılına dayanır. O futbolcuydu, ben yönetici... Biz Aykut hocayı 4 sene önce tanımadık. 27 sene oldu. İnsanlar sevdiklerine kızabilirler, kötü söz de söyleyebilirler. Ben de söyledim ama bizim hayata bakış açımız aynıdır. Sonunda geldiğimiz noktada bizim için en önemlisi Fenerbahçe'dir.

'Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe' sözünü ben mahkemede söyledim. Daha önce 'Ben onunla çalışmam' demişim. Fark etmez. Bu beraberlik ömür boyu sürecektir. Onun Fenerbahçeliliğini hiçbir şekilde tartışamayız. ben,m söyleyeceklerim bu kadar Aykut'cum. Sana, hepimize hayırlısı olsun. Bütün camia seni tereddütsüz düşündüğümüz için seni bu takımın başına geçirdik. Her şey seninle olsun.

Aykut Kocaman:

Hiçbir yer değil, burasıdır zirve... Bunu daha önce de söylemiştim. Gurur duyuyorum burada olmaktan. Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonları olan bir kulüp burası... Dünyanın en büyük spor kulübü... Bu kulübün bir yerinde ben de varsam benim için büyük mutluluk... Buradaki temel amacımız da bütün antrenmanlarımızla, davranışlarımızla, önce futbol takımımızı bir yere götürme yarışını başlatmak. Bunu yapacak gücümüz var. Yapmamız gereken tek şey bu gücü yeniden farkına varmaktır. 4 snedir şampiyonluğun arkasında kalıyor. Artık silkelenmek zorundayız.