AYDINPOST HABER SERVİSİ - CHP Efeler Teşkilatı için isme başkan adayı olarak partililerle konuşulan Ayhan Başdemir, aday olmadığını sosyal medyadaki kendi sayfasından duyurdu.

Efeler ilçe kongresinde aday olması gündemde olan Ayhan Başdemir, facebook hesabından, "Sevgili partililerim;
Uzunca bir süredir partimizde var olan sorunlar,son Efeler ilçe Başkanlığının düşmesi ile başka bir boyut almıştır. 20.temmuz.2014 tarihinde de olağan üstü kongreye gidilecektir.
Bu aşamada partimizde var olan sorunların giderilmesi,birlik ve bütünlüğün sağlanarak etkin ve barışık bir örgüt yapısına kavuşturmak için her partili gibi benimde çapalarım oldu.
Eski bir ilçe Başkanı olarak partide görev yapan arkadaşlarla görüştüm.Hepsi benim bütünleştirici bir davranış içinde bulunacağıma inanarak görev almam konusunda hem fikir olduklarını bildirdiler. ancak son iki gün içerisinde bazı arkadaşların farklı tercihlerde bulunduklarını gördüm.
Ben partimdeki ayrıştırmayı sona erdirmek amacıyla böyle bir görevi yapmamın sorumluluğum içinde olduğunu düşündüm. Yoksa yeni ayrıştırma amacım hiçbir zaman olmamıştır,olmayacaktır da.
Kongrede 3 ayrı listenin olmasını doğru bulmadığımı, partimizin bütünleşmeye,barışmaya ençok ihtiyaç duyduğu bu ortamda farklılık yaratmayı particilik anlayışımla bağdaştıramadığım için kongrede aday olmayacağımı partililerime ve dostlarıma bildiririm.
Ayrıca bu aşamada ve her zaman yanımda olan bana destek veren dostlarıma teşekkürü bir borç bilir saygılarımı sunarım" şeklinde mesaj yayınladı.

 

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınkonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım! 

facebook.png twitter.png

ayhan.png