AYDINPOST ÖZEL

 

Aydın Genç İşadamları Derneği"nin yeni yönetim kurulu, dernek binasında basın mensuplarıyla tanışarak, yeni dönem hakkında bilgi alış verişinde bulundu

AYGİAD"da iki yıl süreyle yönetiminde bulunacak olan yönetim kurulu üyelerinin tek tek tanıtıldığı toplantıda, yöneticiler basın mensuplarıyla bazı konularda da kritik yapma fırsatı buldu. Yöneticiler Aydın ve yerel basın için neler yapabileceklerini sorarak, basın mensuplarının fikirlerini aldılar.

Derneğin yeni Başkanı Selçuk Güler, “Aygiad olarak her zaman samimiyetle ilişkilerimizi yürüttük. Bundan sonra da aynı samimiyetle sivil toplum örgütleri ve basınla çalışmalarımızı yerine getireceğiz. Aydın"da sosyal sorumluluk açısından herkesle birlikte hareket etmeye hazırız. Hiçbir siyasi fikri savunmuyoruz. Aygiad"ı siyasete alet etmek isteyenlerin de karşısındayız. Biz laik, sosyal, demokratik, hukuk devleti olan Türkiye"de Atatürkçülük çizgisinde olduk ve bu doğrultuda da adımlar atmaya devam edeceğiz” dedi.

Aygiad geleneği olan Salı toplantılarının yeni dönemde de devam edeceğini belirten Başkan Güler, “Yönetim kurulu toplantılarımızı Perşembe günleri yapıyorduk. Artık pazartesi günleri toplanacağız” dedi.

Aygiad"ın isminin daha fazla kamuoyunda duyulması ve etkin olması için yoğun mesai vereceklerinin altını çizen Aygiad Yönetim Kurulu"nun görev dağılımı şöyle gerçekleşti;

Selçuk Güler (Başkan), Cenk Atay (Başkan Yardımcısı), Coşkun Cerit (Başkan Yardımcısı), Mehmet Yirmibeş (Sayman), Tuncay Akkuş (Genel Sekreter), Mustafa Yalçın (Üye), N. Nuri Ağaçcı (Üye)