Yıllarca 1 ve 2. Lig'de başarıyla mücadele eden, 1990-91 sezonunda Fenerbahçe'yi deplasmanda 6-1 yenerek Türk futbol tarihine geçen Aydınspor, 3. Lig'de geçen ikinci sezonunda da büyük düş kırıklığı yaşadı.

Sezona şampiyonluk parolasıyla giren siyah-beyazlı ekip, 16 maçta 2 galibiyet, 8 beraberlik ve 6 yenilgiyle 14 puan toplarken, ilk yarıyı düşme hattında bitirerek amatör küme kabusları görmeye başladı. Sahasındaki bakım çalışmaları nedeniyle ilk 5 maçını Kuşadası'nda oynayan Aydın, bu karşılaşmalarda sadece 7 puan toplamasına rağmen hep yarışın içinde kaldı. Ancak 7. haftada Teknik Direktör Murat Yoldaş'ın istifası, sonun başlangıcı oldu. Krizi Altyapı Sorumlusu Kamber Altıntaş'ı göreve getirerek aşmaya çalışan yönetimin çabası kötü gidişi durduramadı, son 9 maçta galibiyet alamayan Efe, hızla dibe sürüklendi.

Antrenmanlar eksik başladı

İKİNCİ yarı hazırlıkları çoğunluğu altyapıdan 11 futbolcu ile başlarken, yönetim sorununun çözümünü bekleyen Teknik Direktör Kamber Altıntaş şöyle konuştu: ""İlk yarıda top bizi sevmedi. Ancak umutsuz değilim. Her sorunun bir çözümü vardır. Ben o çözümü biliyorum, bu zorlukların altından kalkacak bilgiye sahibim.""