MAÇTAKİ OLAYLARI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

AYDINPOST HABER SERVİSİ-Maçın bitiminin ardından Anadolu Üsküdarlı futbolcu yöneticilerin tekmelerine maruz kalan Yeniasır Muhabiri Erdal Karakavukoğlu'nun uğradığı saldırı, Sabah gazetesinin usta kaleme Hıncal Uluç'un köşesinde de yerini aldı.
 
İşte Hıncal Uluç'un saldırılara karşı okuyularıyla paylaştığı yorumu:
"Üç nokta!..
DÜNKÜ Sabah'ta bir haber.. İstanbul'daki Üçüncü Lig, Üsküdar- Aydın maçından sonra, Üsküdarlı yönetici ve futbolcular, konuk gazetecilere saldırmışlar. Yeni Asır muhabirinin kolu kırılmış.. 
Futbolda Şiddet Yasası gereği, başta Aziz Yıldırım, bir yığın yöneticiyi tutuklayan savcılar, bakalım daha liglerin "Merhaba" haftasındaki bu saldırı için gerekeni yapacaklar mı, merak ediyorum.. Bu bir.. 
Haberi yazan arkadaşım, sonunda olay çıkan maçın sonucunu da okurun merak edeceğini niye düşünmemiş acaba?. Ya da haberi sayfaya koyan editör.. O haberde maç sonucu niye yok?. Bu iki?. 
Liglerin hem de birinci haftası, üstelik görev yapan gazetecilere kıyasıya saldırı ile başlarsa, bu haber "Kısa haberler" içinde mi verilir, yoksa manşet mi olur, eğer gerçekten "Şiddetle savaşan ve olaysız bir lig" istiyorsak.. Bu da üç.."