Aydınspor Basın Sözcüsü Hasan Haşimoğlu, geçtiğimiz günlerde Aydınspor yönetimini lig sonunda istifaya davet eden Vali Yardımcısı Alp Arslanargun"u yaptığı açıklamalardan dolayı kınadıklarını belirtti. Aydınspor"a gönül veren herkesin şugünlerde hafta sonu oynanacak olan yerel derbi Nazilli maçı konuşması gerektiğini fakat bazı kesimlerin vergi borçlarını tartıştığını dikkat çeken Hasan Haşimoğlu, yaşanan bu gelişmelerden dolayı da bütün spor kamuoyundan ve Aydınlılardan özür dilediklerini açıkladı.
Aydınspor yönetimi olarak futbolcuları hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Nazilli Belediyespor maçına hazırlamak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ancak dış odakların takımı olumsuz etkilediğini kaydeden Haşimoğlu, “Önceki akşam yerel televizyonda Aydınspor ile ilgili yapılan oturumda Aydınspor"un önümüzdeki çok kritik son 5 maça nasıl hazırlanması gerektiği tartışılacağı yerde kulübün vergi borcu tartışması yaşandı. Eski başkan Tansel Önder ve mevcut başkan Naci Yeşilyurt"un konuk olduğu televizyon programında yaşanan tartışmalardan dolayı biz Aydınspor yönetimi olarak öncelikle futbolcularımızdan, Aydınspor"a gönül verenlerden özür diliyoruz. Sayın Vali Yardımcımız Alp Arslanargun telefonla programa bağlanarak şuan yönetimde olan yöneticiler için "Kulübe bomba koyuyorsunuz. Bu maçlar bittikten sonra yönetim istifa etsin" cümlelerini sarf ederek istifa konusunu ortaya attığı ve futbolcularımızın moralini bozduğu için herkesten özür diliyoruz. Ne acıdır ki Aydın"ın protokolünde önemli bir merci olan valilik makamı ve ona eşdeğer vali yardımcılığı görevini yürüten Sayın Vali Yardımcımız Alp Arslanargun, önemli bir konumu olduğu halde, taraftarı ve kamuoyunu yönlendirerek, yönetimi suçlayıp bizleri istifaya davet etmiştir. Aydınspor yönetimi olarak Vali Yardımcımız Sayın Alp Arslanargun"u böyle bir talihsiz konuşma yaptığı için kınıyoruz” dedi.

BENİ ANLAMAYANLAR VAR
Aydınspor"un yayınlamış olduğu kınama mesajının büyük bir talihsizlik olduğunu dile getiren Vali Yardımcısı Alp Arslanargun da, kendisinin yapmış olduğu açıklamalar dolayısıyla futbolcuların moralinin bozulduğuna inanmadığını ifade etti. Asla Aydınspor"a zarar vermek gibi bir düşüncesinin olamayacağını, bunun tam aksine her zaman yönetim, teknik heyet ve futbolcuların korallerinin en üst düzeyde olması için elinden gelen maddi ve manevi desteği esirgemediğine dikkat çeken Arslanargun, “Benim anlatmak istediklerimi anlamak istemeyenler var. Eğer anlamak isteselerdi, benim ne demek istediğimi iyi bilirlerdi. Onların tam aksine, Aydınspor yönetiminin yaptığı bu açıklamayı talihsizlik olarak görüyorum” diye konuştu.