Aydın Gençlik Spor İl Müdürlüğü Güreş Okulu"nda eğitim gören ve 2. ligde mücadele eden Yıldızlar Güreş Takımı Nisan 2009"dan bu yana yapılan tüm karşılaşmalarda takım halinde birinci olarak 1. lige yükseldiler. Güreşçiler hocaları Nuri Tunç ve Güreş Federasyonu Aydın İl Temsilcisi Mahmut Yörük ile birlikte Gençlik Spor Aydın İl Müdürü Cevat Ercan"ı makamında ziyaret ederek kupalarını takdim ettiler.
Güreşçileri tek tek kutlayan Gençlik Spor Aydın İl Müdürü Cevat Ercan, güreşçilerin kazandıkları 10 bin TL"lik çekin de yine güreşçiler için kullanılacağını söyledi. Ülke genelinde 130 takım arasında yapılan müsabakalarda az sayıdaki güreşçilerine rağmen Aydın Güreş Takımı olarak büyük bir özveri ile çalışarak şampiyon olduklarını belirten Aydın Güreş Okulu Antrenörü Nuri Tunç, “09-12 Nisan 2009 tarihleri arasında Konya"da başladığımız müsabakalarda aldığımız başarının ardından, 08-10 Mayıs tarihleri arasında Uşak"ta, 22-24 Mayıs tarihleri arasında Niğde"de, 18-21 Haziran"da Rize"de yapılan müsabakalarda birinci gelerek yarı finale kaldık. 27-28 Haziran günü Ankara"da gerçekleştirilen yarı final müsabakalarında takım arkadaşlarımız yine olağanüstü bir gayretle finale kalmayı başardı. 29-30 Haziran"da gerçekleştirilen final maçlarında da Aydın olarak şampiyon olup 1. lige yükseldik. Tüm öğrencilerimize üstün başarılarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.
Güreşçilerin bu başarısının kendisini de çok mutlu ettiğini belirten Aydın Gençlik Spor İl Müdürü Cevat Ercan, “Gururlu bir gün yaşattıklarından dolayı tüm güreşçilerimize ve hocalarına teşekkür ediyorum. Azmin ve disiplinin elinden hiçbir şeyin kaçmayacağını gösterdiler. Aydın Türkiye şampiyonu oldu. Bu çocuklarımız aynı zamanda öğrenciler. Hepsini kutluyorum” dedi.
Şampiyon öğrenciler günün anısına kupa ve madalyaları ile, Gençlik Spor İl Müdürü Cevat Ercan ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.