Antrenman sahalarının kuruduğu tesislerde amatör kümede mücadele edebilmek için transfer edilen futbolcuların kalacakları yerlerin temizliğini ise parasızlık nedeniyle kulüp başkanı ve cefakar futbolcular yapıyor.
Aydınspor"un yıllardır en büyük sorunu olan ve amatör kümeye kadar düşmesine neden olan "parasızlık" amatör kümede de takımın yakasını bırakmadı. Kulübün içinde bulunduğu mali durum nedeniyle sezon öncesi tesislerin bakımı yapılmazken, tesislerde elektrikte bulunmuyor. Bu yıl amatör kümede mücadele edebilmek için Aydın dışından getirilen futbolcuların tesislerde kalması için çalışma başlatan Kulüp Başkanı Ufuk Özcan, kulübün içinde bulunduğu durumu bilerek görev aldıklarını ve ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyledi. Futbolcuların 10 günlük yiyeceklerini Ziya Usta Lokantası"nın karşılayacağını ifade eden Ufuk Özcan, “Yapılan transferler nedeniyle futbolcularımızın kalacağı yer sıkıntısı yaşıyoruz. Maalesef önceki dönemlerde tesisler çok kötü kullanılmış. Tadilattan geçirilmesi gerekiyor. Fakat elimizde imkan olmadığı için bunu yapamıyoruz. Şuanda dışardan gelecek futbolcularımızın kalacakları yerlerin temizliğini yapıyoruz. Maddi imkansızlıklar belimizi bükse de yinede yapılabilecekleri yapmaya çalışıyoruz. Odaların temizlenmesi gerekiyor. Bizde el birliğiyle futbolcularla birlikte temizlemeye çalışıyoruz” dedi.

“KULÜBÜ YÖNETECEK VARSA BUYURSUN GELSİN”
Aydınspor"u yönetecek olan varsa kulübü devretmeye hazır olduklarını dile getiren Aydınspor Başkanı Ufuk Özcan, “Bir haftadır kulübün başındayım. Kulübün parası yok. Bunu biliyorduk. Ancak Aydınspor"a gönül verenlerden destek bekliyoruz. Bizler gelip geçiciyiz ama Aydınspor kalıcı. Ben ve arkadaşlarım ellerinden geleni yapmaya çalışıyor. Önümüzdeki günlerde kongre yapılacak. Ben Aydınspor"u yönetirim diyen varsa buyursun gelsin” dedi.