Ünlü sanatçı Hüner Coşkuner"in sahne alacağı Anemon Otel"de düzenlenecek etkinliğin biletleri bin TL"de satışa sunulurken, kulüp yönetimi geceden elde edilecek olan gelirle ilk etapta futbolculara olan borçların ödenmesini planlıyor.
Devam eden hazırlıklar hakkında bilgiler veren Aydınspor 2. Başkanı Erdam Özcan, "Aydınspor Gecesinin" Aydın Valisi Mustafa Malay ve Belediye Başkanı İlhami Ortekin'in öncülüğünde düzenlendiğini söyledi. Geceden elde edilecek gelirin çok büyük bir kısmının Aydınspor"a aktarılacağını açıklayan Özcan, “Aydınspor yönetimi olarak planlanan bu organizasyon için yaklaşık 250-300 adet davetiye bastırdık. Bu davetiyeler başta Aydın iş dünyası olmak üzere Aydınspor camiasından belirlediğimiz isimlere gönderildi. Yönetim olarak bu geceden elde edilecek gelir konusunda bir hedef belirlemedik. Bu davetiyelerin bir bölümünün geri döneceğini düşünüyoruz. Aydınspor"a maddi destek sağlanması için Aydınlı işadamları ve sanayicilerimizden destek bekliyoruz. Bin TL olarak belirlenen bu biletlerden satın alınan her bir tanesinden kulübümüze 900 TL katkı sağlanacak” dedi.
Aydın protokolü ile birlikte siyasi partilerin il başkanları ve belediye başkan adaylarına da ücretsiz davetiye gönderdiklerini beyan eden Özcan, “Biz belediye başkan adaylarımızın yarın akşam orada üzerlerine düşeni yapacaklarına ve Aydınspor"a önemli bir katkı sağlayacaklarına inanıyoruz. Onun için onlara protokol davetiyesi gönderdik. Şuanda bu geceden ne kadar bir destek toplayacağımızı bilmiyorum ama elde edilecek gelirin tamamı Aydınspor"un varolan borçlarının kapatılması için kullanılacak. Kulübe sağlanacak bu kaynak ile öncelikli olarak futbolcularımıza olan ödemelerimizi gerçekleştireceğiz” diye konuştu.