Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Aydınspor 1923, teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Birçok teknik adamla görüşme halinde olan ve henüz karar aşamasına gelemeyen siyah beyazlılar, doğru hamleyi yapmak üzere beklemede olduğu öğrenildi. Son olarak gündeme gelen Aydınlı Antrenör Gürkan Ferhatoğlu ile bir görüşmenin olduğu ancak bu ismin kesin olmadığı da ifade edilirken, Aydınspor 1923 yönetiminin teknik direktörlük konusunda son sözü önümüzdeki günlerde söylemesi bekleniyor.
“SAĞLIKLI KARAR VERMEK İSTİYORUZ”
Aydınspor 1923’ün Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı İbrahim Gürdal Teknik direktör konusunda yaptığı açıklamada, “Gürkan Ferhatoğlu bizim görüştüğümüz isimler arasında yer alıyor. Kararı ise yönetim ile oturup vereceğiz. Her görüştüğümüz hoca ben anlaştım derse bu iş olmaz. Gün içerisinde birçok hocayla görüşüyoruz. Aydınspor 1923 için maddi manevi en sağlıklı kararı vermek istiyoruz. Artık alt yapımız da önemli. Çünkü şampiyon olmuş bir U17 takımımız var. Altyapıya değer verecek ve popülizmle yaklaşmayacak bir antrenörle anlaşmak istiyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda yönetim olarak bizim ağzımızdan ve Başkanımız Hidayet Türen’in ağzından kesin bir şey çıkmadıktan sonra hiç kimseyle anlaşmamışızdır” dedi.

AYDINSPOR 1923’TE MEHMET BEKTAŞ HABER BEKLİYOR

Aydınspor 1923’te geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen orta saha oyuncusu Mehmet Bektaş, yeni sezon için yeniden forma giymeye sıcak baktığı siyah beyazlı camiadan haber beklediği öğrenildi. 
20160625aw786391_01-(2).jpg

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Aydınspor 1923’te yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Yeni sezonda iskelet kadrosunu koruyarak PTT 1. Lig’e yükselme planları yapan Efe’de iç transferde geçen sezon kiralık olarak forma giyen orta saha oyuncusu Mehmet Bektaş’la görüşmeler devam ediyor. Sezon başında Ankara ekibi Gençlerbirliği’nden kiralanan ve tüm sezon gösterdiği performansla dikkat çeken 21yaşındaki genç oyuncunun yeni sezonda da Efe’de kalmak istedi ve bu konuda da siyah beyazlı yöneticilerle görüşme halinde olduğu kaydedildi. Öte yandan genç oyuncunun bonservisinin bulunduğu Başkent ekibi Gençlerbirliği ile kampa katılması bekleniyor.