Taş, florasan ve bira şişelerinin atıldığı antrenman sahasında futbolculara herhangi bir yabancı maddenin temas etmemesi ise teselli kaynağı oldu. 
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923, yarın (Çarşamba) oynayacağı maçın hazırlıklarını Hatay maçı sonrası izin yapmadan devam ettirdi. Yörük Ali Efe Tesileri’nde geçekleşen idmanda ilginç bir olay yaşanırken antrenman sahasına yan binadan kimliği belirsiz kişiler tarafından yabancı maddeler atıldı. Futbolcuların antrenman yaptığı sırada üst katlardan atılan taş, florasan ve boş bira şişeleri teknik heyet ve futbolcuları sinirlendirdi. Yaşanan durumu 155’e bildiren siyah beyazlı oyunculardan Evren Özyiğit, apartman sakinlerini de bağırarak uyardı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri futbolculardan olayla ilgili bilgi alarak inceleme başlattı. Olayda futbolculara herhangi bir yabancı maddenin isabet etmemesi ise teselli kaynağı oldu.
GOLCÜLER AYRI ÇALIŞIYOR
Haftanın ilk idmanında Hatayspor maçında ilk 11 oynayan oyuncular düz koşu ile antrenmanı tamamlayıp dinlenmeye ayrılırken, diğer futbolcular da yarım sahada çift kale maç yaptı. Yaklaşık bir saat süren idmanda siyah beyazlılarda cezası sona eren golcü oyuncu Nezir Özer ile Haluk Türkeri ve Canberk Ersan Bahaddin Güneş gözetiminde gol çalışması yaptı. Ayrıca Cizrespor ile Türkiye kupasında karşılaşacak olan Aydınspor 1923 bugün yola çıkacak.