Adnan Menderes Stadı"nda düzenlenen törene Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Alkanlı, Aydın Gençlik Spor İl Müdürü aynı zamanda Aydınspor 1923 yöneticisi Bekir Çeker, Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Baki Aslantaş, İl Özel İdare Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur , MHP Aydın İl Başkanı Hasan Muti, CHP Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar birliği Başkanı ve Aydınspor 1923 yöneticisi Hulisi Akşit, Aydın Ticaret Odası (AYTO) Meclis Başkanı Mustafa Ali Parmaksız, AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Dokuzlu, Aydınspor Başkanı Murat Ödenir ile Aydınspor yöneticileri, Aydınspor 1923 Yönetim Kurulu üyeleri ve taraftarlar katıldı. Tören öncesi kurban kesilirken, kurban kanı futbolcuların alnına sürüldü. Törende, teknik heyet ve futbolcular törene gelenlere tanıtılırken, tören sonrası Aydınspor 1923- Altay A2 takımı arasında bir maç oynandı. Oynanan maçı Aydınspor 1923 3-0 kazanırken, oynadığı futbolla yeni sezon öncesi taraftarlara umut verdi.
Aydınspor 1923 Başkanı Ahmet Gümüş düzenlenen törende bir konuşma yaptı. Başkan Gümüş, BAL"da Çine Madranspor ve Kuşadasıspor ile birlikte Aydın"ı temsil edeceklerini belirterek; “Amacımız öncelikle iyi futbol oynamak. Aydın Halkı"na yakışır şekilde Aydın"ı temsil etmek istiyoruz. Herkesin desteğini bekliyoruz. Sayın Valimiz Hüseyin Avni Coş, Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu, Sivil Toplum Örgütleri"nin ve Aydınlıların vereceği desteklerle birlikte sezon sonu şampiyonluğu yakalayacağımızı düşünüyoruz. Yükümüzün ve sorumluluğumuzun ne kadar büyük olduğunun farkındayız” diye konuştu.
AYDINSPOR 1923:3-ALTAY A2:0
Tören sonrası Aydınspor 1923 ile Altay arasında maç oynandı. Aydınspor 1923 maçın ilk 15 dakikasında Hakan Sofuoğlu ile Orçun"un attığı gollerle 2-0 öne geçti. İlk yarıyı bu skorla önde kapatan siyah-beyazlılar ikinci yarıda Zülküf"ün ayağından bir gol daha bularak maçı 3-0 kazandı. Maç öncesi iki takım oyuncuları elele tribünleri selamladı. Altay A2 Takımı yöneticisi Altay Mol , maç öncesi Aydınspor 1923 Basın Sözcüsü Suat Deniz"in oğlu Mete"ye, Mete yazılı Altay forması hediye ederken, Basın Sözcüsü Deniz, oğlu Mete"nin adının geçmişte Altay"da oynamış, Samsunspor forması giydiği sezon takım olarak geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden Mete Adanır"dan geldiğini, Altay yönetimine yaptıkları jest için teşekkür ettiklerini kaydetti.
Aydınspor 1923 Antrenörü Mesut Toros maçtan sonra yaptığı açıklamada takımın üstünde çarşamba günü oynadıkları Kemalpaşa Ulucak Belediyespor maçının yorgunluğu olduğunu belirterek; “Hazırlık maçlarımızın sonuncusunu oynadık. Önümüzdeki hafta lig başlayacak.Lige hem mental olarak, hem takım olarak hazır olmak için elimizden geleni yapacağız. Takımdan memnunum. Oyuncularıma çok güveniyorum. İnşallah bu takım sezon sonu ipi göğüsleyecektir” dedi.