Aydınspor 1923 ikinci yarının ikinci deplasmanından da beraberlikle döndü. Önce Tokat’ta daha sonra Ankara’da iki puan bırakan Siyah-Beyazlılar play-off yolunda kaçırdığı puanlara üzülüyor. Sezonun ikinci yarısında üç beraberlik ve bir galibiyet alan Efeler’de yenilginin olmaması ise yüzleri şimdilik güldürüyor. Ankara’da rakip takıma göre daha iyi bir maç çıkaran Aydınspor 1923’te Teknik Direktör Tarık Daşgün Keçiörengücü maçını değerlendirirdi. Alınan bir puana sevinmediklerini ve her maça kazanmak için çıktıklarını hatırlatan Daşgün, “Üstümüzdeki takımdan alınan bir puan dışarıdan güzel gözükse de Tokat maçında olduğu gibi Ankara’da da iki puan bıraktığımız için sevinemedik. Rakip takıma göre daha üstün oynayan taraf ve daha çok gol pozisyonuna giren bizdik. Eksiklerimiz nedeniyle ilk yarıda hakimiyet anlamında bir orta saha sıkıntısı yaşadık. İkinci yarı Nezir değişikliği ile daha iyi duruma geldik. Kaçan galibiyete üzülüyoruz” dedi.

SERHAT ZEHİRLENDİ

Kadroda yaşanan sürpriz Serhat Burakcan değişikliğinin perde arkasını da açıklayan Daşgün, “Serhat gece gıda zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldı ve kadrodan çıkarmak zorunda kaldık. Serhat’ın yerine de Burak’ı aldık ama Burak maç eksiği nedeniyle bu tür maçların atmosferine hazır değildi. Burak buna rağmen sahada elinden gelen mücadeleyi gösterdi. Burak için de bu durum sürpriz oldu. Burak’ın yerine dahil olan Nezir hücumu daha da zenginleştirdi. Çok daha iyi olacağını düşünüyoruz. Nezir aramıza yeni katılmasına rağmen süratli bir şekilde aramıza adapte oldu. Sezon başından beri Aydınspor 1923’te oynuyormuş görüntüsü verdi. Nezir gelip orta sahaya yardım etti. Nezir’in öne çıkıp Uğur’a yakın oynamasını istedik. O da gayet iyi oynadı” diye konuştu.

“ŞEHİR OLARAK TEK VÜCUT OLMALIYIZ”

İçerde oynayacakları Ankaragücü maçını kazanarak bir üst lig umudunu sürdürmek istediklerini kaydeden Daşgün, “İçerde oynayacağımız Ankaragücü maçına takım olarak ayrı bir şekilde hazırlanıp maçı kandığımız takdirde bu ligden çıkma havasına kafa olarak girmiş olacağız. Takımımızın Ankaragücü karşısında alacağı galibiyete inanması gerekiyor. Ankaragücü maçında da tribünlerin dolması da bize apayrı bir hava ve kuvvet verir. Son dört maçta takımın birbirine olan inancı ve motivasyonu çok arttı. Şehir olarak tek vücut olursak iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Ankaragücü’nü rakibimiz olarak görürsek içerde 6 puanlık maça çıkmış olacağız” diyerek sözlerini noktaladı.