Ligin ikinci yarısına Ankaragücü beraberliği ile başlayan ve hafta içinde de kupada Ümraniyespor’a mağlup olan Aydınspor 1923, 19’uncu hafta karşılaşmasında deplasmanda Kayseri Erciyes’u 1-5’lik skorla mağlup ederek derin bir oh çekti.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923, Kayseri Erciyespor galibiyeti ile kendine geldi.

Ligin ikinci yarısına beraberlikle başlayan ve hafta içinde de kupada Ümraniyespor’a mağlup olan Efe, ligden düşmesi kesin olarak bakılan rakibi karşısında zorlanmadı. Genç oyuncularla mücadele eden rakibi karşısında 10’uncu dakikada Tahir ile gol perdesini açan siyah beyazlılar, 35’te Erdi ile farkı ikiye çıkardı. 38’de de Şamil ile skoru 3-0 yapan Zeybekler, devre arasına rahat bir skorla girdi.

İkinci yarıya skor üstünlüğünü elinde bulundurması nedeniyle stressiz çıkan Efe, 63’te Berat Ali ile rakip fileleri bir kez daha sarstı. 0-4. Oyuna ikinci yarının başında Nezir’in yerine dahil olan Serkan ise takımının beşinci golünü kaydetti. Son sözü Kayseri Erciyespor takımı söylerken Seyfettin maçın skorunu tayin etti. 1-5. Karşılaşma bu skorla tamamlanırken Aydınspor 1923 aldığı galibiyetle kendine geldi. Maç fazlasıyla 12’inci sıradan 8’inci sıraya kadar yükselen siyah beyazlılar, puanını da 25 yaptı.

İLK MAÇ DA FARKLI BİTMİŞTİ

Ligin ilk yarısında Adnan Menderes’te oynanan karşılaşma da 6-1’lik skorla tamamlanmış ve Efe’ye galibiyeti getiren golleri Berat Ali (2), Tahir, Metincan, Reşo ve Haluk kaydetmişti. Rövanş maçında da Efe, zor günler geçiren rakibini farklı geçerek iki maçta toplam 11 gol atıp rakibinden 6 puan almayı başardı. Takımın yeni Teknik Direktörü Necat Gürpınar ise üçüncü resmi maçında galibiyete farklı merhaba demiş oldu.
 

SARI KARTLAR: Talha, Muhammed Yasin (Kayseri Erciyesspor)

GOLLER: Dk. 79 Seyfettin (Kayseri Erciyesspor) Dk. 10 Tahir, Dk. 35 Erdi, Dk. 38 Şamil, Dk. 63 Berat Ali Dk. 72 Serkan (Aydınspor 1923)

 

 

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA

aydinspor-1923-kayseri-erciyesspor.jpg