Aydinpost.com her hafta sizler için kaliteli, ekonomik, konforlu ve müşteri memnuniyetine önem veren firmaları karşınıza çıkarmaya devam ediyor0.

Sektöründe yıldızı parlayan, müşteri memnuniyetine duyarlı, kendisini sürekli yenileyen ve gelişen teknolojiye ayak uyduran firmaları tanıma fırsatı bulacağınız bu sayfa sizlere büyük kolaylık da sağlayacak.

İşte Aydınpost ekibinin bu hafta sizler için yaptığı araştırmanın neticeleri ve sektörünün yıldızı olan firmalar...

img_6283.jpgKraker Kafe ve Parti evi Haftanın en iyi kafeteryası

Aydınlıların hayatına yeni giren Kraker Kafe ve Partievi Mimar Sinan Mahallesi'nde hizmetine tam gaz sürdürüyor.

kr1.jpg

Sosyal yaşam alanınıza yeni bir konsept kazandıran Ali Kemal Çelik'in işletmeciliğini yaptığı Kraker Kafe ve Partievi'nde hem çocuklarınız hem de sizler için sıcak bir ortamla karşılaşıyorsunuz.

Çocuklarınızın hoşça vakit geçirmesi için hazırlanan 50 metrekarelik oyun parkına sahip Kraker'de yetişkinler için de özel menüler bulunuyor.

Sabah 08.00 ila 24.00 arasında hizmet veren Kraker Kafe ve Partievi'nde çift hoparlör sistemi sayesinde çocuklarınız ayrı müzik dinlerken, yetişkinler de farklı bir müzik dinleyebiliyor.

Kahve çeşitleri, soğuk içecekler, taze meyve suları, tatlı ve tuzlu pastalar, dilim ve özel hazırlanan pastaların da yeraldığı zengin menüsüyle dikkat çeken Kraker Kafe ve Partievi'nde dilerseniz doğum günü de kutlayabilir, dilerseniz küçük toplantılarınızı da gerçekleştirebilirsiniz.

Otopark sorunu olmayan Kraker Kafe ve Partievi, Aydın'da ilk defa çocuklu aileler için okul öncesi eğitim uzmanlarıyla bakım hizmeti de verilecek. Şayet mesaiden sonra herhangi bir davetiniz varsa ve çocuğunuzu bırakacağınız uygun bir ortam yoksa Kraker Kafe ve Partievi tam aradığınız özelliklere sahip. Üstelik firma bunu yaparken, mekan içerisinde güvenlik kameralarıyla çocuğunuzu izleme fırsatı da sunuyor.

Hem iç mekanda hem de bahçesinde 100 kişiye hizmet verebilen Kraker Kafe ve Partievi'nde çocuklarınız için özel tuvaletler de mevcut. 

logo1.png

Kraker Kafe ve Partievi

Mimar Sinan Mah. Ali İhsanpaşa Bul. Tuğrulüç Apartmanı altı AYDIN

Tel:0256.219 21 00 - 0554.527 21 11

facebook.com/Krakerkafe


dsc_6345.jpgÖzsoypark - Haftanın en iyi kır düğün bahçesi

2012 yılında faaliyete başlayan Özsoypark, doğa ile iç içe,konuklarınızı ağırlayabileceğiniz, yemekli yemeksiz, kır düğünü, nişan töreni, nikah merasimi, sünnet düğünü, doğum günü, okul yemekleri, veda geceleri, seminerler ve bayi toplantıları gibi etkinliklerle hizmet veriyor.

oz1.jpg

2500 kişilik kapasiteye sahip kır bahçesinde unutulmaz organizasyonlara imza atmak ve konuklarınızı ağırlamak istiyorsanız burası tam size göre.

Hafta içi ve sonları hizmet alabileceğiniz Özsoypark'da yapacağınız tüm organizasyonlar için her detay sizler için düşünülerek hazırlanıyor. Size sadece konuklarınızı ağırlamak kalıyor.

Kısa süre içerisinde 750 kişi kapasiteli kapalı alanını da oluşturmaya hazırlanan Özsoypark ile anın tadını doya doya çıkarabilirsiniz.

1-(8).jpg

Özsoypark

Aydın-İzmiir karayolu 4. km AYDIN

Tel:0256.211 11 66 - 0530.283 25 47

www.ozsoypark.com

 

 

 


metrelik.jpgSofram Haftanın en iyi metrelik kebapçısı

Adana'nın meşhur metrelik kebabını Aydın'da en lezzetli şekilde tadabileceğiniz adreslerin biri Sofram.

İçerde ve bahçesinde müşterilerine hizmet verebilen Sofram'da, salata ve mezeler ise ücretsiz olarak sunuluyor.

s1.jpg

Metrelik kebap, Adana Kebap, Urfa Kebap, Beyti kebap, çöpşiş, ciğer şiş, kuzu pirzola, tavuk şiş, tavuk pirzola, tavuk kanat, karışık ızgara, kıymalı-kaşarlı-kuşbaşılı-karışık pide çeşitleri ve Konya etli ekmek ile menüsünü zenginleştiren Sofram'da servis ve temizlik de oldukça iyi.

Sofram Restaurant
Efeler Mahallesi Girne Bulvarı No.78 AYDIN
(Gazi koşuyolu parkı karşısı, tren yolu geçidi yanı)
Tel:0256.219 76 77


20140901_121233.jpgÇemberlitaş Hamam ve Otel Haftanın en iyi hamamı

Geniş hamam konsepti ve konforlu odalarıyla Aydınlılara hizmet vermeye başlayan Çemberlitaş, hem bayanlara ve hem de baylara hizmet vermesi yönüyle Aydın'da bir ilki başararak dikkatleri üzerine çekiyor.

Hamamın şehir merkezine yakınlığı ve otopark imkanıyla da sizlere kolaylık sunuyor. 

c1.jpg

Aydın Çemberlitaş hamamı her gün 06:00 ile 24:00 arası kadın ve erkek müşterilerine aynı zamanda farklı mekanlarda hizmet vermektedir. Hamam girişinde bulunan kasa bölümünde ödeme yapıldıktan sonra hamamın meydan bölümündeki soyunma kabinine geçilir. Bu kısımda üzerinizi çıkarıp eşyalarınızı kabine kilitledikten sonra peştamal adı verilen hamam havlusunu zerinize aldıktan sonra hamamın sıcaklık (Yıkanma) bölümüne geçilir. Yıkanma bölümünün merkezinde göbek taşı (üzerine yatırılan mermer platform) göbek taşının çevresinde yıkanmak için kurnalar ve göbek taşının karşısında sağlıklı bir şekilde terleyip rahatlamak için sauna bulunmaktadır. Kese ve masaj servisimiz için saunada sonra sizi yıkayacak olan keseci yanınıza gelerek göbek taşında size kese ve masaj yapmaktadır. Kese ve masajdan sonra istediğiniz gibi yıkanıp hamamın keyfini çıkarabilirsiniz veya sonradan çay ve meşrubat keyfi yapabilirsiniz. Hamamdan çıkışta görevli size havlu servisi de yapıyor.

Sağlıklı koşullarla temizliğe önem veren Aydın Çemberlitaş hamamında güler yüzlü personelle hizmet veriliyor.

Aydın Çemberlitaş Hamam ve Otel

Aydın-Muğla karayolu üzeri otoban kavşağı AYDIN
Tel: 0256.211 13 13

www.cemberlitashamamotel.com

 


img_9398.jpgHarbi Lahmacun - Haftanın en iyi lahmacun mekanı

Kaliteli sunum ve hızlı servisiyle kısa sürede başarılı bir çıkış yakalayan Harbi Lahmacun, Aydın'da keyifle lahmacun yiyebileceğiniz bir adres.

Urfa ve Antep usulü lahmacunun tadına doyulmaz lezzetinin yanısıra peymacun ve künefe de yiyebileceğiniz mekanda her şey sağlıklı her şey kaliteli.

b1.jpg

Urfa'dan temin edilen biber ve baharatları kullanan Harbi Lahmacun'da ustalar da Urfa'dan gelmiş. Hijyene önem verilen mekan, ünlülerin de ayak bastığı yer.

img_9577.jpg

Harbi Lahmacun

Hasan Efendi Mh. 1907 Sk. No.8 (sevgiyolu TEB Bankası sk. Lider Dershanesi karşısı) AYDIN
Tel:0256.214 34 32

 

 

 

 

Siz de bu sayfada yeralmak istiyorsanız; 0256.226 61 64'den bize ulaşın.

 

 

 

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınbunukonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım! 

facebook.png twitter.png

appstoreee.jpg     googleplay.jpg