Aydın Belediyesi Şehir Tiyatroları 2009-2010 sezonunda fırtına gibi esiyor. Sezona “Güneş Doğarken” ve “Nasrettin Hoca” oyunlarıyla giren, bugüne kadar 7 bin seyirciye ulaşan Aydın Belediyesi Şehir Tiyatroları"nın oyunlarına Aydın seyircisi büyük ilgi gösteriyor.
Kaliteli ve birbirinden yeni oyunlarıyla izleyicilerine tiyatro keyfi yaşatmaya devam eden Aydın Belediyesi Şehir Tiyatroları"nı sezonun açıldığı ilk günden itibaren Aydınlılar yalnız bırakmıyor.
Ünlü Mizah Yazarı Muzaffer İzgü"nün yazdığı, İrem Akçay"ın yönettiği “Lütfen Kızımla Evlenir misiniz?” adlı komedi tarzı oyun kapalı gişe oynuyor. Sezonun ikinci yarısında sahnelenmeye başlayan iki perdelik oyunu ilk 2 gösterimde 900 kişi izledi.
Aydın Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncularının oyunda sergiledikleri performans oyunun yazarı Muzaffer İzgü"nün de dikkatini çekmiş, yazar oyunun daha önce birçok kez sahnelendiğini, en güzel oynayanın Aydın Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncuları olduğunu oyunun prömiyerinde söylemişti.
Yetkililer, oyunun bugün itibariyle 30 Mart 2010 Salı gününe kadar sahnelenecek 4 seans için dolduğunu, daha sonraki tarihler için biletlerin Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi"nden temin edilebileceğini söylüyor.

OYUNUN KONUSU VE OYUNCULARI
“Lütfen Kızımla Evlenir misiniz?” adlı oyunda İrem Akçay, Özlem Çolak, Halil Uzel, Murat Uysal ve Cafer İlhan rol alıyor.
Kocası öldükten sonra tüm hayatını kızını evlendirmeye çalışan bir annenin, evlenmeye direnen kızıyla arasındaki ilişkileri mizahi bir üslupla anlatılan oyun günümüz aile içi ilişkilerini de esprili bir dille yansıtıyor. -iha