Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan Atatürk Kent Meydanı’nda korkulu anlar yaşandı. Eşinin evi terk etmesine sinirlenen Göksel H. isimli genç, meydanda siyasi parti teşkilatlarının bulunduğu 6 katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.
video-haber.png
Alkolü olduğu iddia edilen ve sürekli telefonla görüşen Göksel H’nin ikna edilebilmesi için polis ekipleri yanına çıktı. Bayram öncesi trafiğin yoğun olduğu bir saatte yaşanan olayda Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve 112 Acil Servis ekipleri şahsın atlama ihtimaline karşılık çevrede önlem aldı.

Çatıda tehlikeli hareketler yapan ve ayakta durmakta bile zorlanan Göksel H., olayı izlemek için toplanan kalabalığa zor anlar yaşattı. Göksel H’nin ikna edilebilmesi için tanıdıklarından yardım istendi. Arkadaşları ve polisin çabaları sonucu yaklaşık 1 saat sonra ikna edilen Göksel H., sağlık kontrolünün ardından ifadesinin alınması için Efeler Polis Merkezi’ne götürüldü.

MERAKLI KALABALIĞI UZAKLAŞTIRMAK MÜMKÜN OLMADI
Göksel H’nin intihar girişiminde bulunduğu gören yüzlerce kişilik kalabalık, İstasyon ve Atatürk Kent Meydanı’nı doldurdu. Kalabalık ve önlem amacıyla gelen görevli araçlar nedeniyle trafik durma noktasına geldi. Polis ekiplerinin tüm çabalarına rağmen kalabalık bölgeden uzaklaştırılamayınca, başka bir kazanın yaşanmaması için tedbir alındı.

Polisin çağrılarına rağmen olayı film seyreder gibi izlemeye devam eden meraklı kalabalık, cep telefonlarıyla olayı görüntülemek için birbiriyle yarıştı. Göksel H’nin indirilmesini bekleyen vatandaşlar, intihar girişiminde bulunan genci alkış ve ıslıklarla karşıladı.

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınkonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım! 

facebook.png twitter.png

 
habericiuygulamalar.jpg
20140725aw153546_03.jpg20140725aw153546_05.jpg20140725aw153546_06.jpg20140725aw153546_08.jpg